Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Ten křik už je,a smutnější je,že křičí lidé,kteří sami zažili období nesvobody,teď,pod záminkou humanismu,chtějí nastolit novou totalitu.

4 2
možnosti
PB

.... tak u mě se nemože nikdo splést natož abych to vyvracel, žejo,- su milej kluk a na textech Ortelu jsem neshledal nic závadnýho V!

2 0
možnosti
Foto

Ta píseň Mešita" má správný drajv. Měla by informovat slunéčka.

4 2
možnosti
Foto

Slunéčka mají zacpané uši a křičí "bééé, xenofob, béééé, rasista, béééé, fašista, béééé, nacista," aniž by věděla, co ta slova znamenají.

9 2
možnosti
JH

Pane Havránku, konečně jsem si také přehrál tu Mešitu, abych tušil rozměry vašich obzorů. Tušil jsem je už dřív a správně!!;-€!! Ale jako zábavného autora vás beru.R^

5 5
možnosti
JH

To je  tedy úžasné, že mě taková osobnost bere:-)

2 2
možnosti
BM

Někoho či něco zakazovat je zcestné. Tím více se akorát zpopularizuje... Zakázané ovoce nejvíce chutná.... Ať si Ortel hraje a zpívá... Je to podprůměrná kapela a tak sama časem zapadne....

6 0
možnosti
MD

Kapela mozna ano. Par nadcasovym, obecne platnych textu, urcite ne. I kdyz uz davno lide nebudou vedet, kde je zaslechli.

3 0
možnosti
MM

Bylo? Nebylo! Stalo se? Nestalo! Nevadí, ještě srovnat Plastiky s Ortelem a na dopoledne je s upouštěním pšouchů hotovo.

3 1
možnosti
Foto

No tak, Ortel jsem srovnal se "Skákal pes přes oves", zatímco Plastici mi připomínají pouze kakofonii.

5 2
možnosti
Foto

co se umělců týče, je to dnes přece jen jinak, než za komančů, jako amatérský hudebník si dobře pamatuju jak to fungovalo....třeba naše ředitelka okresního kultůrního střediska vydala směrnice pro pořádání zábav, kde se psaly takový nesmysly, jako že kapela nesmí vystupovat v riflích.:-) byli ještě papeštější než papež.:-/:-)

2 0
možnosti
MD

Ovsem, dnes mohou vystupovat trebas nazi, a s mrazenou drubezi. Jen kdyz budou opevovat soucasnou budovatelskou linii. Pokrok tu je.

2 0
možnosti
PK

P40e37t27r 23K77ř33í80ž

4. 12. 2015 8:14

Milión, dva milióny berou!

2 0
možnosti
MD

Vic Havranku, vic jejich clanku zbavenych novinarskych pomluv a balastu. Clovek usetri spoustu casu a spousta veci nekraci mimo nej. Diky.

5 0
možnosti