Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M39i21l69a52n 15K94e38s20l

18. 2. 2016 18:27

Prej su xenofob,nacista,fašista,komunista a ještě Bůh ví jaký ista.Vůbec by mi nevadilo být tím vším.Myslím si však,že to není pravda.Já jsem jen ztratil víru v to,že současní papaláši EU a naší vlasti jsou schopni nějak řešit uprchlickou krizi.Co udělali za celý minulý rok.A co před tím.Před tím než se dali uprchlíci na pochod tvrdě spali.Nebo snad to,že se něco chystá bylo neodhalitelné?Věděli to miliony pochodníků jen EU ne.Co vymysleli proti migraci - povinné kvóty.Tento tah lze přirovnat účinností a geniálností jen snad ke škrtformě ekonomů Kalouska a Nečase.Dalším opatřením má být vracení ekonomických pochodníků.Neslyšel jsem,že by jich nějak moc vrátili.Za to jich dost moc nových přijali.V současnosti letí turecká karta.Nemyslím,že to bude v této hře zrovna eso.Co mohu dělat já osobně?Skoro nic.Jen si říci : co není doma to se nepočítá a protestovat proti každé uprchlické noze.Zdá se,že jsem merklofob,junkersfob či sotkofob -nevím, je něco takového?Co vzkázat uprchlíkům : Stůj noho uprchlická ,posvátná místa Čechů jsou tam kam chceš kráčet.

1 0
možnosti
Foto

Pane Kesle - Vás ten problém žene až k poesii... "stůj noho". Kdyby jen jedna !

1 0
možnosti
BK

Hej cenzoři, copak jsem měl v příspěvku tak hroznýho???

Že by slovo trotlové? To už se bude mazat i za trotly? To teda na mě poďte z boku. A připište si urážku cenzorů, protože tentokrát to je na vás: TROTLOVÉ!!!

5 0
možnosti
JH

Tuhle otázku si tady také často kladu....

0 0
možnosti
Foto

Váš článek, pane Havránku je pro mne rebus. Bumerang !

Zřejmě jde o v TV zprávách opakované rozhořčené vyjádření mluvčího - skupiny přijatých křesťanů do Jihlavy - že tu nebudou bydlet v nabídnutých "chlívech" - že mají úroveň a jedou zpátky.

To bylo krajně nešťastné a urážlivé prohlášení ! Byli přeci vítáni s opravdovou srdečností a nabízením obětavé pomoci !

V tak vypjaté atmosféře a strachu ze zamoření Evropy zločinnými IS soldáty - nemohla skupinka křesťanů přijmout pohostinství hůře. Smilovice je můžou poslat Halíkovi a vypulírované pokoje, voňavé postele a kupy jídla nabídnout našim usmrkaným bezdomovcům.

0 0
možnosti
Foto

Naši bezdomovci nebudí soucit. Už se pracuje na zákonném příkazu, že se nesmí nikde posedávat. Praha je jen pro nóblesní, emancipované občany. Ne pro zoufalce. Dokonce mládež dovede takového chudáka, spícího na lavičce nebo na zemi - polít benzínem a zaživa upálit,

Pardon - trochu jsem se rozjela v otázce lidství.

0 0
možnosti
Foto

odmítá i nepočetné, spíše symbolické skupinky uprchlíků...

A tohle nám také čest nedělá!...

napsat na zeď nad televizní bednou, Havránku Josefe, a dlouze předlouze se na to dívat;-D.. načmáraný nad bednou, kerá stojí za zdrávas, by u vás mělo bejt stoprocentně účinný.

4 3
možnosti
TJ

Já to znám jako efekt kyvadlo, ale ano.

Z letmého pohledu do diskuze: Jakápak Vaše práce? Pokud by se uplatnilo Havránkovo kyvadlo (bumerang), tak by čím dál více lidí ochotně a radostněji sledovalo ČT. Ale že by jste nějak aktivně brojil proti migrantům mi nepřišlo.

Jenže vypláchnutým stačí, když někdo upozorní na lež, které věří.

0 0
možnosti
JP

Tak nevím, přečetl jsem skoro celou diskuzi, ale zjišťují, že někteří se chovají jak na Titaniku. Pořád tancují, ale loď jde ke dnu.

6 0
možnosti
Foto

O53t65a 13V26á47l25e53k

18. 2. 2016 11:29

Pan Havránek se dnes blýsknul mistrovskou ukázkou eskamotérství, připomínající (neblaze) proslulou Kojzarovu éru. Musím však připustit, že něco na jeho dedukci přece jenom je, neboť vrcholní protagonisté nenávistných projevů vůči islámu resp. uprchlíkům se chovají, jako by dostali do hlavy bumerangem.

2 5
možnosti
JH

Nemontujte se mi do toho, ten vtipnej tady mám bejt já, Vy jeden Kojzare!

0 0
možnosti
Foto

Ano, je fakt zajímavé. že banány a fíky si rádi dovezeme, ale jejich pěstitele tady nechceme ani vidět. Ne, že bych měl jiný názor, ale je to taková nedůslednost. Podle mě svědčí to o mé rozpolcenosti.

Ještě že o sobě mohu říci, že fíky mi nikdy moc nechutnaly.

0 0
možnosti
Foto

Pane Řezníku - copak musíme s banánama přijmout i celou familii a živit je ? A na úrovni.

3 0
možnosti
PK

P97a58v77e63l 63K66u50l85a

18. 2. 2016 8:35

Že by vám nechutnalo ovoce vaší práce ?8-o;-D

7 8
možnosti
ZB

Možná,že se autor začal stydět za všechno co to vyplodil a snaží se celou špínu hodit na někoho jiného...;-)

3 8
možnosti
MD

Mate tam matematicke a logicke rozpory. Vaznejsi jako ty lidske, kdyz pisete

'Před pootevřenými branami Evropy se dnes tísní miliony dalších migrantů a v celém světě existují další miliardy lidí, kteří podle evropských měřítek trpí a mají tak zvaná lidská práva na lepší život v Evropě.'

a soucasne se s podivem a jistym opovrzenim pozastavujete na odmitani skupinek.

Clovek se musi proste rozhodnout, i za cenu o ktere pisete a vydat se jednou jasne ohranicenou cestou. To 'plantani se' v prikope mezi dvema cestami nekam nevede. Viz soucasna Evropa. Vitezem bude opet RF a USA a do budoucna potencialne silna Evropa pujde 'do kytek'.

1 0
možnosti
JH

Jen málo záležitosti bývá úplně jednoduchých. Ten rozpor mezi pudem sebezáchovy a lidstvím objektivně existuje, bez kompromisů se to neobejde...

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články