Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J16a82n 70R14á22ž

8. 1. 2016 10:51

Hitler říkal, že německým Árijcům nejbližší jsou Arabové. Merkelová jen tuto myšlenku uvádí do praxe a zhýčkané německé Árijce obohacuje novou krví, aby se jim vrátil bojovný Teutonský duch.

0 0
možnosti
Foto

Člověk je tvor teritoriální, svůj životní prostor si prostě za normálních okolností chrání.

Akademické bláboly typu "kdo je to my" jsou v tomto okamžiku naprosto zbytečné.

První a akčnější bere vše. Takže přijdou-li akčnější, tvrdší a všeho schopnější než my, kdo tu žijeme po generace, dlouho tu doma nebudeme. Času si to uvědomit, je stále méně (a některým našim sousedům už zřejmě vypršel).

Byli jsme z hlediska paměti posledních generací první (historicky samozřejmě ne, ale to dnes není podstatné), ovšem pokud rezignujeme, na pásce nakonec zvítězí jiní.

7 0
možnosti
JN

J74i54ř28í 12N47o59s78e95k

7. 1. 2016 17:37

Děsí mě pohled na Německo, které už zřejmě nepatří Němcům - a to je teprve začátek. Voda stoupá...

12 1
možnosti
Foto

dokud je to jen voda, pořád je dobře

1 0
možnosti
AM

Zeman si s váma hraje jako kočka s hejnem navalených myší...

2 14
možnosti
PB

..... ;-D nepochopil !,- ....MY si hrajem se Zemanem a zatím poslouchá !

3 0
možnosti
Foto

R^ JE!

Poslouchal jsem dnes FicaR^ V kostce: nemůžeme a nesmíme připustit vznik CIZÍCH komunit, které neuznávají naše zákony a naše hodnoty. Kdo sledoval, ví o čem byla řeč. Též oznámil, že je varování od něm. tajných služeb o reálné hrozbě v Evropě před akcemi, jež mohou předčit i 11. září v USA!

18 0
možnosti
TJ

Záleží na tom, o čem přesně se bavíme. Náš kus planety nebo země jako taková, krajina a voda a luft, hory od špiček ke kořenům a tak, ty ničí asi být ani nemohou. Ale domy, silnice a vlastně všechno vytvořené, všechno to lidem užitečné, to naše je. Něco jsme stvořili sami, většinu zdědili a něco i třeba ukořistili, ale výsledky lidské práce mají trvanlivost v řádu desítek let. Je úplně jedno, co tu bylo před stovkou let a čí to bylo. Buď už se to v prach obrátilo, nebo dalo tolik práce to uchovat do dnešního dne, že už na to nikdo jiný nemá nárok. Takhle vnímám NAŠI zemi. A ta patří nám všem žijícím ve společenství, které tu tvoří hodnoty umožňující život.

Ať přijde kdokoliv odkudkoliv, může se po dobrém zkusit přidat. Za čas to bude trochu i jeho, trochu víc to bude jeho děcek, a u vnoučat už to bude jejich země se vším všudy.

Toliko můj osobní názor. Souhlasit s tím nikdo nemusí.

0 2
možnosti
OK

Mít jako společný jmenovatel nějaké navzájem sdílené hodnoty, to už není tak špatná myšlenka. Ale obávám se, že i taková rétorika je zneužitelná.

0 0
možnosti
MS

Tato země je naše a proto nemá nikdo právo zvenčí nám diktovat, jestli tady budeme, či nebudeme mít multikulturní společnost. Stejně tak ale nemá nikdo právo (ani prezident, ani vláda), rozhodovat v této zásadní záležitosti za celý národ. Vyplývá z toho jediné - r e f e r e n d u m.

8 1
možnosti
OK

Referendum o čem? Zda přijímat uprchlíky? Vždy jsme nějaké přijímali. Hodně jich sem třeba přišlo koncem třicátých let z Německa. Nebo v devadesátých letech z bývalé Jugoslávie.

Nebo jestli přijímat pouze uprchlíky do určitého množství? To je taky ošemetné, protože časy se mění. Nebo jestli přijímat pouze uprchlíky určité víry? Jaké? A jak se to spolehlivě zjistí? A co když se to bude obcházet?

Nebo jestli každý uprchlík musí projít testem DNA a podle "přísad" se určí, zda sem může? Nebo ještě nějakou větší pitomost?

1 4
možnosti
JN

J15o26s47e29f 67N52i25k69l

7. 1. 2016 17:05

...někteří diskutující, kterým pojem vlast je nicneříkajícím slůvkem, jsou asi zastánci celosvětové globalizace...

4 0
možnosti
OK

Pojem vlast je hezký, byť zneužitelný pojem. A hrozně se mi líbí spojení "vlast nám propůjčená".

0 0
možnosti
MD

NASE je tech,

kteri na ni v potu tvare a ducha pracovali. Pradedu, dedu, otcu. A synu a dcer, kteri zatim jen hledi na ruce otcu a matek, ci do jejich zapisniku. A zen, ktere jsou jejich inspiraci a podporou.

2 0
možnosti
OK

Takže uprchlíci, kteří zde pracují, mohou být v pohodě. Nebo zde museli pracovat i jejich rodiče a prarodiče? V tom případě budou mít problém i bývalí emigranti či smíšená manželství. Atd.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články