Ta druhá - pravdivější tvář havlistů

„… je docela fascinující, že ani pětadvacet let po pádu socialismu přední zástupci intelektuální elity nechápou, jak funguje demokracie. Když nevyhrává ten náš, není tu svoboda, voliči jsou hloupí, zmanipulovali to Rusové….“

Šéfredaktor MF Dnes Jaroslav   Plesl sice  neobjevil Ameriku, ale některá fakta je dobře si  pořád  znovu  připomínat.

Těch  nejrůznějších příkladů, kdy  tihle mediálně  protěžovaní  aktivisté obrněni Havlem, Pravdou a Láskou, v konkrétních situacích  zcela  samozřejmě  pletichaří, lžou, čiší z nich zloba a nenávist až za hrob, je neurekom.

Do téhle kategorie patří i  osobní  příběh, který ve včerejších   Lidovkách  zmiňuje   bývalý prezidentský kandidát -  profesor  Vladimír  Franz, který  zde bez zbytečných emocí vypráví  co se událo  poté, když   si   dovolil  podpořit Miloše Zemana,  jak  se  okamžitě   ocitl v pozici vyvrhele z orwellovského  románu.

Od té  chvíle  byly   zapomenuty všechny jeho umělecké zásluhy, získané ceny -  doposud uznávaný  hudební skladatel, byl jako prašivá ovce  fakticky   vyobcován  z řad  divadelních  umělců, jakoby se nad ním zavřela voda. Více v rozhovoru.

Ano, nesnáším tyhle české  pravdoláskaře, protože oni ve skutečnosti kompromitují ty krásné ideály, kterých mají vždy plnou hubu.

Pravda a Láska patří k těm nejcennějším  lidským hodnotám a  proto mě tolik štve, že se na ni přiživují  takoví pokrytci - grázlové!

Autor: Josef Havránek | středa 23.11.2016 8:00 | karma článku: 28,78 | přečteno: 342x