Světlana byla v té Superdebatě super : - )

V průběhu středy, na ČT běželo hned několik nadšených upoutávek na  tu večerní předvolební super, super  Superdebatu. Tahle „bomba“ se prý připravovala už od září…

Kdo by to jen tušil, že dokonce i vyložený zmetek spolyká  tolik úsilí, nákladů a času! : - )

Opravdu nechyběla ani ta slibovaná umělá inteligence. Jen velká škoda, že to zřejmě bylo na úkor inteligence lidské.

Nechápu, že v průběhu těch dlouhých příprav, vůbec nikdo té nešťastné moderátorce nevysvětlil, že nejde o 168 hodin, že se prvoplánově  nehodí tolik tlačit na pilu, že prioritním úkolem - tentokrát, alespoň tedy po formální stránce, není zadupat do země Babiše, komunisty, Trikoloru...a to navzdory jejímu novému citovému vztahu, ke „správně“ politicky orientovaném politikovi.

Docela mě překvapuje, že se v tom negativním hodnocení, ani příliš neliším od prvních reakcí na tuhle vyloženou veřejnoprávní ostudu a to tak říkajíc  - napříč politickým spektrem.

Ten, až nestydatý politický přetažený aktivismus, zjevně zapůsobil kontraproduktivně - nejde pod nos dokonce ani mnohým z těch, kterým měl prospět.

Od ostatních „recenzentů“ se ale přeci jen trochu liším, na rozdíl od většiny z nich, mě to  veřejnoprávní fiasko, ani trochu nepřekvapilo.

Co je na tom divného, že husa kejhá, vůl bučí?!

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 7.10.2021 10:31 | karma článku: 26,34 | přečteno: 441x