Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Soudruh Zaorálek je tak neschopný politik, že ani neví, že Krym si pozval Rusko na pomoc!!! To má být ministr zahraničí, když nemá žádný přehled o světě???!!

3 3
možnosti
PP

Po dlouhodobém čtení vašich článků si myslím, že ve vás není trocha pokory. Všechny vaše výlevy se opírají o střet s vaším myšlením. Skutečná fakta, souvislosti a respekt k názoru jiných, to jsou pojmy, které vám nic neříkají.

Když dáváte téměř denodenně najevo, kterak jsou všichni blbí, protože Vy..., tak to není dobrá cesta.

5 3
možnosti
Foto

Určití lidé už nemohou zblbnout. Ani politikou. Víc už to prostě nejde.

1 0
možnosti
JZ

Samozřejmě vyhlašovat ekonomickou blokádu Rusku je nesmysl. Ovšem stavět se před Kremlem do pozoru je také extrém. Příjmy z ropy a plynu tvoří Rusku polovinu rozpočtu, oni je prodávat musí. A jestliže si v případě Temelína můžeme vybrat lepší nabídku, není důvod, aby ho dostavovali Rusové.

5 2
možnosti
KK

To zrušení účasti na paraOH, je vůči těm chudákům postiženým svinstvo.

Putin teď nejspíš podle představ těch ......  mlátí hlavou do zdi a naříká. ;-D

2 2
možnosti
AS

A26d63a33m 29S16t78a15v11a

4. 3. 2014 10:44

"Zaorálek si už  pozval „na kobereček“ ruského velvyslance,": Ten přišel do Černína v rozhrnovačce!

0 2
možnosti
AS

A81d20a75m 71S87t17a54v12a

4. 3. 2014 10:42

"Švejkovský souboj EU .... ": Co chcete od květinkových dědků a babek a od přerostlého hipíka Schwarzenberga?

4 4
možnosti
Foto

Nemívám potřebu na vás reagovat a ani se mi už nechce podivovat se vaší touze po karmě a nebo snad těžítku.

Jen jsem porovnával vaše chápání touhy opozice na Ukrajině, vnímání mocenských ambicí Putina a požadavek, aby naše politická garnitura vyčnívala nad "plebsem". A když už vyčouhne, tak jim dáte přes prsty?

Co si tedy od vás mám odnést? Jste energeticky závislí na Rusku, tak žádné výhrady k jejich aktivitám, byť by byly sebehorší. Hmmmm....

Promiňte, ale tohle si nevezmu, to vám nechám.

7 3
možnosti
AS

A59d52a47m 69S48t39a16v49a

4. 3. 2014 10:49

"Jste energeticky závislí na Rusku": Ale pane Macháčku, to vůbec není smysl vět pana Havránka.  Už jsem vám to psal. Upozorňuje na nutnost politiky a ne nějakých avantýr květinkových dětí, ultramarxistických anarchistů, jimž jde jenom a jenom o to svrhávat demokratické režimy. Už jste si přečetl ten rozhovor JPS s DCB z  LL 17/68 ? Neznáte-li to, nemáte právo se vyjadřovat k dnešní politice. To se týká přirozeně i jiných věčně pomýlených.

4 4
možnosti
JSS

Nadějní ministři a přísedící  - ztratili nabuzení a know-how ! Safra - takže ta naděje - ale nevíme jaká a kam , aby se nakonec i nám nezdejchla do neznáma .....

0 0
možnosti
BD

autor má obrovskou pravdu. A je dobře, že se naši zástupci tak hezky odkopávají. Budeme vědět,kdo je kdo. Na duhou stranu to je k pláči, že naše naděje tak rychle berou za své.Ani 100 dní neuplynulo a projevují se opravdu vydatně .........

4 2
možnosti