Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V38á90c73l45a53v 36V90e35n49c

27. 9. 2014 11:14

Výborný článek! Na rozdíl od autora se domnívám, že cílem USA není jenom oslabeni Ruska, ale také EU, jejíž ekonomické navázání na RF se nemůže globální politice USA  zamlouvat a je tomu třeba zabránit.

0 0
možnosti
Foto

Zeman pléduje za Rusko.

Ale taky říká i další  věci:

„Na televizních obrazovkách vidíme všichni popravy novinářů. Mimochodem já, jako všichni politici, novináře, hlavně politické komentátory nenávidím, ale přesto se mi takový přístup k novinářům zdá nepřijatelný.“

Máme opravdu "moudrého" prezidenta.

0 2
možnosti
Foto

Připadá mi, že hodně lidí je v UA problému jednonohých. U mnohých se EU fobie jednostranně změnila  podporu Ruska. V podstatě správně kritizujete EU a částečně i USA, jenže vám chybí ta druhá noha, vnímání podílu Ruska.

Protože Putin je velmi chytrý, rozehrál skrytou hru a vlákal EU do pasti. Ta sklapla a Putin teď hraje zachránce a to tak dobře, že hodně lidí to pojímá jako jakousi spravedlnost a nápravu chyb z minulosti. Jenže ono to tak není.

Obě strany hrají UA hru a nutno přiznat, že Rudko chytřeji, lépe a účinněji. To však z něj nedělá žádného zachránce. Je to pouze vlk v rouše beráčím.

0 1
možnosti

R^ Porošenko říkal, že nevyhrají válku s dekami. Ale budou dobrý na přežití zimy:-)

2 0
možnosti

Nic proti, ale jestli si někdo hrál s Ukrajinou, tak především EU. USA  je v tom tak trochu nevinně. Nemá na Ukrajině prakticky žádné zájmy. Ale EU podělala co mohla.

Jako myslet si že  se Rusko (v čele s kýmkoliv) bude jen dívat, jak EU zabírá Ukrajinu, kde má na Krymu Rusko už 50 let své strategické základny, jak si EU zabírá Doněck a Dombas, kde Rusko a  SSSR vybudovalo těžký průmysl, a kde mají oligarchové nainvestováno, mohl jenom opravdu hloupý člověk. Bohužel představitelé EU si přesně toto mysleli. Nebyli a do teď nejsou připraveni na  možné kroky Ruska. Podle toho to na Ukrajině vypadá.

6 0
možnosti
Foto

Většina kroků představitelů EU ukazuje, že jsme v moci nebezpečných  hlupáků.

3 0
možnosti

Už nějakou dobu píšete blogy, pane Havránek, které trefují hřebík na hlavičku, nebo, ještě lépe, sedí jak zadek na hrnec.

Takže karma maxima.

11 2
možnosti

Svedený a zneužitý. Havránek , Fojtík Olšer a další...

2 10
možnosti

Nyní nastoupí generál Zima.

4 0
možnosti

To už tady bylo několikrát, přesto se mnozí nepoučili!

0 0
možnosti

USA jedná pragamticky, od momentu kdy Putin zabránil likvidaci Assada bylo jasné, že RF si je narozdíl od sitauce před patnácti lety (bombardování Srbska) schopno své spojence ubránit i jinak než vetem v RB OSN...Ukrajina se pak sama nabídla jako možnost Rusko zaměstnat a oslabit, sankční politika pak RF zpomaluje v návratu mezi velmoci a navíc jako bonus nešekodí USA, ale Evropě - té navíc ekonomicky zůstane po těch všech politických ujištěních UA finančně na krku...tedy mnoho much jednou ranou.....

Bohužel USA nejsou Britové, kteří tyhle hry zvládali na výbornou a jejich hloupá snaha odstranit Assada pomocí Sunnitských teroristů, když do sousední země sami instalovali Šittskou vládu a sunnity odstavili od moci - ve mě vyvolává hrůzu, že to jednou přepísknou a začne válka...citlivá zahraniční politika jim totiž příliš nejde a vždy něco přehlédnou...

Co se týká UA, tak nedodržení dohody s Janunkovičem o postupném předání moci, bych jako Ua vlastenec považoval za velezradu. Naštěstí jím, ale nejsem - mohlo jim dojít kam to celé povede a že jsou děvkou na jedno použití, která bude ponechána sama v lepším případě a pokud by se to zvrtlo v ten horší tak prvním bojištěm velké války - obojí jednoznačně proti UA zájmům

6 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články