Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP
Foto

O76t13a55k84a91r 19S46e89k72l

26. 1. 2016 16:55

Čtu rád blogy pana Havránka. Mám totiž rád pravidelnost , určitý řád a neměnnost věcí. To vše je ve filipikách páně Havránkových vůči ČT bohatě obsaženo.

Fascinuje mě však suverenita a bohorovnost , s nimiž pan bloger definuje , kdo v ČT lže , stranicky a zaujatě hodnotí politické dění. Inu , zřejmě má více informací nežli já .....

K tomu spozoringu . Ano , on i třeba já jsme sponzory veřejnoprávní televize. Hlas každého z nás má však váho asi jedné čtyřmilióntiny ( nebo kolik je nás koncesionářů). Máme tudíž vliv na program asi jako na chod Agrofertu.;-D.

0 0
možnosti
AT

Víte,vážení,problém,mám-li to takto nazvat,vzniká již ve svém počátku.Naši budoucí novináři a redaktoři audiovizuálních médií jsou už na fakultách (novinářských,filosofických atd,) vedeni k tomu,aby ve své budoucí práci propagovali tu jedině správnou a moderní ideologii pravicovou,případně hlásali vždy to,co přichází z " hradu " v tomto případě z Bruselu.Často se pak dostávají do role těch,kdo stojí na straně jednotlivců či stran hájících výše zmíněné názory.Jejich činnost se nám proto často jeví být neobjektivní a " jednostranná ".Souhlasím,že ve veřejnoprávních institucích je tento jejich (redaktorů) příklon k někomu a něčemu,bohužel,až příliš okatý, a proto se logicky mnohým zdá být neobjektivní a jak jsem již napsal i ideově zabarvený.U soukromých médií je to pochopitelné nebot ́ : "koho chleba jídáš, toho píseň zpíváš... ",tam se příliš levicovým názorům pochopitelně fandit nesmí. Hezký den.

PS : pozor ! ,nejsem žádný komunista,bolševik,putinovec ani fanatický levičák.Předkládám jen svůj názor,televizi sleduji každý den a politika mne zajímá.

0 0
možnosti
VV

jen jestli tu neni Stvavých 168 hodinJosefa Havranka?

zKUSTE MI TO OBJEKTIVNE VYVRATIT:

4 4
možnosti
JH

Když tak tady pravidelně čtu ty Vaše pravidelně útočné diskusní příspěvky., překvapuje mě, že znáte výraz objektivní:-)

S Vámi raději nic zkoušet nebudu...

5 2
možnosti
JH

"Ten klouček z topky je bezvýznamným teplickým zastupitelem..."!!!!

Tesejme do mramoru!!!!!! Skutečný demokrat nepolemizuje s názorem, ale prokádruje jeho nositele!!;-€;-€;-€:-/

3 2
možnosti
JH

Znovu omyl. To byl jen podiv proč bezvýznamný teplický zastupitel dostal tak nepochopitelně velký prostor v ČT. Vysvětlení je snadné - paní Nora jen potřebovala někoho z topky, kdo si plivne na stranickou kolegyni Chalánkovou. V nouzi byl i tenhle teplickej Franta - dobrej....

15 2
možnosti
PT

P95e33t48r 75T60o43m36e54k

25. 1. 2016 15:03

Tak jestli si fakt myslíte, že Zeman a Klaus nehrají podle ruských not, je mi vás líto.

6 11
možnosti
JH

Tak to se zřejmě litujeme navzájem:-)

10 2
možnosti
JC

Ano - soukromá televize za soukromé peníze nechť si vysílá, co chce.

A veřejná televize za moje peníze nemůže vysílat propagandu názorů odlišných od mých. A protože těch lidí, o nichž peníze jde, je mnoho, nesmí propagovat názory, které jsou v rozpory s názory i těch ostatních. Prostě: nesmí propagovat žádné názory, protože jinak se vždy dostane do střetu s názory někoho z těch, kdo ji platí.

Nikdo není povinen platit svého nepřítele.

5 2
možnosti
Foto

Zásluhou pořadu se veřejnost dozvěděla názor vedení TOP 09 (mluvil mj. předseda Kalousek) na kontroverzní aktivity pí Chalánkové, což je pro její potenciální voliče důležité. Nevím, co se na tom p. Havránkovi může nelíbit.

5 8
možnosti
JC

Já na ČT platím, a proto se mi to nelíbí. Nepomůže to, že se na vysílání ČT nedívám (vyjma sem tam nějakého přírodopisného pořadu na ČT 2), protože za mé peníze provádějí štvavou propagandu proti někomu, proti komu já vystupovat nechci, nebo hájí někoho, komu bych já na obhajobu nikdy nepřispěl.

Například podle mne paní Chalánková nemá žádné kontroversí aktivity a pan Kalousek je lhář a jeho názory nemají být šířeny za moje peníze.

Za MOJE peníze. Až po mně ČT nebude nic chtít, ať si vysílá, co chce.

11 1
možnosti
PK

P29a57v75e68l 47K29r69á80l

25. 1. 2016 13:53

Paní Fridrichová neskutečně dobře,že Klaus a Zeman jsou Putinovi podrřtažky a průvodci z demokracie do autokracie je bohužel dnes už jasný fakt.

6 16
možnosti
MC

M38a12r25e78k 90C60o42z29l

25. 1. 2016 13:51

Souhlas, jen poznámka k tomu na závěr - soukromé televize si samozřejmě mohou dělat, co chtějí. Mám ale pocit, že i jejich vedení přišlo klackovité chování trochu přes čáru a někteří redaktoři změkli - např. Daniela Drtinová nebo krátkodobě Václav Moravec, který to ovšem nevydržel a vrátil se.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články