Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak pane Havránku, zrovna čtu "Školačky v Donbasu spí s vojáky za jídlo, znásilněné nikdo nepočítá". Co bloček ráno v 7.00, bude ? :-)

0 0
možnosti
Foto

J88i40ř19í 88L26i51b18e63r

11. 1. 2016 20:05

Taky mi to hlava nebere. Karma! R^

1 0
možnosti

Stovky cizinců v Německu osahávaly ženy, kradly ... :-)

No toto ! Tak to se nedivím, pane Havránku, že Vám to hlava nebere ! :-)Své ženy si přece můžeme znásilňovat sami, nemyslíte ? Policejní zdroje za r. 2015 uvádějí stovky nahlášených případů, z toho cca třetinu vyšetřených, je nicméně známo, že naprostá většina znásilnění a dalších mravnostních deliktů vůbec nahlašována není. Jestlipak Vás stejně zajímají příběhy znásilněných českých žen českými muži, anebo alespoň příěhy všech na Zemi znásilňovaných žen ? Kolik jste k tématu napsal blogů ? Nojo, nic, za ty by asi nebyla taková karma. :-)

A co teprv krádeže, v malém i větším. Kampak s tím na nás, kabrňáky, co ? Češi, nekraďte u nás ! Ale kdo by si zametal před vlastním prahem, když je tak krásné a hlavně ceněné obouvat se do imigrantů ... :-)

Nemusím psát nic o pokrytectví a rasismu, ani o primitivním podbízení se, že ne ? :-)

0 6
možnosti
EK

Jo u nás se tohle děje na každém náměstí, nádraží, v supermarketech, no prostě všude kde je více lidí. Jen se o tom nepíše...

A co jinak, dobrý? Že vy budete ta, co když jsem byl na výšce, tak to táhla jen s araby a vysvětlovala to tím, že ho mají většího a dýl vydrží než domácí. Ale nevím, to bylo před nějakými 35 lety.

7 0
možnosti
IM

... německá policie zkoumá, zda byly tyto incidenty organizovány ?! To je výňatek ze zpráv ČT. Jako by to nebylo zcela jedno, protože zbývající možnost je - spontánost - a obě varianty jsou děsivé !!! Muslimové, "utíkající před hrůzami války", téměř vzápětí předvedli svým naivně přívětivým a vstřícným hostitelům .. zač je toho loket ! Ve skutečnosti jsou vedeni tisíciletou středověkou nenávistí vůči křesťanům a všem ostatním jinověrcům. Tendence jakési neustále zvyšující se ochrany těchto migračních excesů je jen záměrným pokrytectvím neomarxistické a falešné humanity !!!

6 0
možnosti
Foto

J42i89ř14í 40L65i32b90e78r

11. 1. 2016 20:06

Organizováno to nebylo. Je to jejich přirozenost. Bohužel... :-(

0 0
možnosti
Foto

Naprosto s vámi souhlasím, hlavně to nespojovat s migranty. To může prohlásit jen úplný debil.

Karma R^

21 0
možnosti
Foto

O53t64a 31B81l38a30ž41e68k

7. 1. 2016 9:54

Hvězdným výrokem bylo vyjádření jednoho německého politika, že mezi útočníky byli přece i potomci imigrantů, kteří se již v Německu narodili - tedy "Němci" ! Není lepšího důkazu o tom, že imigranti z arabského-islámského prostředí se nikdy nepřizpůsobí. Jen čekali na přísun dalších souvěrců - aby vytvořili anonymnější dav...

22 0
možnosti
Foto

A zminka o dvou znasilnenich znela jako by se hovorilo o pouhem "lehkem zraneni".( Medici je osetrili na miste). tak to vyznelo. A to zese moje hlava nebere.

8 0
možnosti
JC

Zdravím Franku a přeji pěkný a dobrý rok 2016.

Ano, tohle mně také vytáčí, tohle zlehčování a upozaďování násilí (viz příspěvek pana Pavla Šandu pod našimi), protože vždyť se zase až tak nic nestalo, byli to jenom kapsáři ...:-/

1 0
možnosti

Tak hlavně ty zprávy, které se zatím objevily, nemluví ani tak o násilnostech jako o tom, že šlo o kapsáře. Navíc o kapsáře, kteří v těchto lokalitách působili již před příchodem současné uprchlické vlny, k nimž se snad měli přidat i nějací uprchlíci. Ale že by to byl důsledek příchodu uprchlíků z těch zpráv nijak neplyne.

Jinak otázka, proč to trvalo 5 dní, než o tom začala média u nás hovořit, je úplně mimózní. Každý, kdo sleduje zahraniční média, ví, že u nás spousta zpráv vychází se značným zpožděním, pokud vůbec. V tom bych záměr fakt neviděl.

Pokud si myslíte, že média o tom informovala se zpožděním proto, že chtěla "krýt imigranty", tak to nedává žádný smysl, protože jestli to vyjde o pár dní dřív nebo později, to nijak neovlivňuje.

1 21
možnosti
JC

... nemluví ani tak o násilnostech ...

Jste jasný. Jaká že neziskovka? Vládní organizace?

Vždyť oni jenom tak laškovali, viďte?Rv

17 0
možnosti
BK

Zpráva České televize:

V nejmenovaném městě na území Spolkové republiky Německo se na Silvestra shromáždilo několik alternativně inteligentních jedinců neevropského vzezření a blahopřáli procházejícím osobám, hlásícím se toho času k feminnímu genderu, k Novému roku. Některé z nich zřejmě ne zcela dobře pochopily, že se jedná o projev náklonnosti, který je multikulturně obohacuje, čehož zneužily rasistické a xenofóbní živly k nenávistné kampani proti uprchlíkům, kteří s uvedeným incidentem nemají zhola nic společného. O komentář jsme požádali herce a odborníka na evropské hodnoty Jakuba Jandu, analytika Jiřího Pehe a za kulturní obec Petra Novotného.

21 0
možnosti
JC

Máte tam chybku. To nebyl Petr, ale Pavel Novotný, jeho syn. Pan Novotný Petr už s médii komunikuje pouze prostřednictvím svého syna.

Jinak je to dobře.

1 0
možnosti
SB

A ještě se Vás pane Vokoune zeptám: Když to o těch pražských plešatých chlapech víte, podal jste na ně trestní oznámení pro trestný čin zneužávíní nezletilých?

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články