STAN - Nehoda není náhoda!

"Nikdo není dokonalý, každý má něco! V případě STANu je to zjevně  pech na místopředsedy.............

Koncem roku, si místopředseda Michalík, musel úplně na poslední chvíli, po odhalení podezřelých podnikatelských aktivit, nechat zajít chuť na post ministra průmyslu…

Leden  2022 – místopředseda - student Farský, definitivně neuspěl se svým originálním projektem na spojení studia v USA a souběžným výkonem funkce poslance Parlamentu ČR.

Březen 2022 - další místopředseda, europoslanec Polčák, to podělal, když se snažil zbohatnout na Vrběticích.

Nutno spravedlivě uznat, že za ty cca tři měsíce po nástupu nové vlády, je to od  nejvyšších představitelů STANu, přímo pozoruhodný výkon a to jsem nejspíše „díky“ děravé paměti, určitě ještě něco opominul.

A navíc - uvedené kauzy probíhají  pěkně koordinovaně, jako podle šablony - not sociálně demokratického expremiéra Standy Grosse:

1. Odhalení - vše je ale přece nepochybně křišťálově čisté! Jednoznačně jde o trapnou, z prstu vycucanou politickou kampaň zlovolné politické opozice!

2.Pokračování frašky formou mlžení a následného zběsilého kličkování.

3. Závěr - opona jde k zemi. Místopředsedové pod tlakem rezignují na své funkce a dojatý předseda Rakušan, se slzami v očích, spolustraníkům okázale děkuje za projevenou politickou kulturu.

STAN v předvolební kampani, spolu s dalšími koaličními kumpány,  sliboval voličům změnu.

Popravdě, moc jsem tomu nevěřil. Nikdy bych nečekal, že bude až tak výrazná, do očí bijící!

Autor: Josef Havránek | pátek 25.3.2022 10:31 | karma článku: 19,61 | přečteno: 163x