Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J33a69n 26R37á88ž

21. 9. 2015 15:26

Trochu konspirace:

Německo se stalo tak ekonomicky i politicky silné, že to začalo někomu vadit. Vybudovali bez souhlasu Nord Stream, což oslabilo americký vliv na německou energetiku. Což Washington nelibě nese.

Merkelová dokonce chtěla vyšetřovat své odposlechy. To si ale dovolila už moc a chlapci z NSA jí to rychle vysvětlili, že takhle ne!. Ale uvědomili si, že by se mohla příště "šprajcnout".

Standardními postupy se už Německo postavit do latě nedá, tak někde vznikl nápad poslat do Německa nějaký ten milionek nepřizpůsobivých muslimů. Jednak bude stát jejich ubytování, stravování a začleňovací programy Němce každoročně desítky miliard, což s dalšími miliardami, které bude Merkelová muset poslat Řecku , aby zůstali v eurozóně, Německo ekonomicky tvrdě zatíží a za druhé se rozhádá se všemi sousedy, což Němce oslabí politicky.

P.S. Jsem zvědav, jak to bude v Německu vypadat, až se migranti probudí do reality ze snu o německém ráji a budou konfrontováni s realitou každodenního života obyvatele muslimského gheta a začnou se, povzbuzováni imámy bouřit.

2 0
možnosti
Foto

U Stalingradu Německo chtělo získat "životní prostor".

Co ale chce získat dnes přijímáním statisíců imigrantů, to absolutně nechápu!

6 0
možnosti
MS

Přes úpornou snahu jsem ve vašem textu nenašel nic, co bych vám vytkl. :-)

3 0
možnosti
AS

A28d21a25m 26S89t23a71v90a

21. 9. 2015 9:24

"....V současné době ....": Uff, autore, nesejčkujte....!  Ale když si dneska téměř každé "hovno" může dovolit, co si zamane.

0 0
možnosti
Foto

No, a když se to tak vezme, čím se to liší od té situace na podzim 1989, když začal exodus dederonů do NSR? "Jdeme za nadějí". Vždy všem je nutné měřit stejným metrem.

0 1
možnosti
MS

Liší se to hlavně tím, že to byli středoevropané a příslušnící stejného národa a původně i stejného státu. Hloupější příklad jste nemohl vymyslet.

5 0
možnosti
DP

D35a87d91a60k 39P94e77t28r

21. 9. 2015 8:21

Stalingrad? Ne, pád Berlína.

6 0
možnosti
LS

To bude pravděpodobnější budoucnost, po Stalingradu měli ještě jakousi šanci, po pádu Berlína už žádnou.;-(

0 0
možnosti
SN

:-)....Vidím to stejně !  NEní k tomu třeba mít velkou fantazii, ale když vidíte ty hordy primitivů, co se valí do Evropy, která je bude živit, tak mrazí! Ti pracovat nejdou. Samozřejmě jdou sem ze Syrie i lidé vzdělaní, kteří mohou být přínosem, ale to je promile z celkového počtu. Zbytek očekává bohatý příděl pečených holubů, jako vděk, že nás poctili svojí návštěvou. R^R^R^

11 2
možnosti
Foto

Já vidím ty hordy primitivů hlavně v diskusích na netu.

5 9
možnosti
RH

Myslím že je nebezpečnější způsob českého diskurzu na toto téma, než německá přistěhovalecké politika. Protiuprchlická hysterie tuhle společnosti poškodí, už teď se do politiky cpou různí hochštapleři, jejichž jedinym politickým programem je boj proti pár tisícovkám muslimů...

3 9
možnosti
Foto

Protiuprchlická hysterie, jak říkáte je i v Německu. Jenže to televize u

nás neukáže. Třeba to, jak jí lidi na shromáždění vypískali za její politiku k muslimům.

11 0
možnosti
Foto

Angela má i přes pokles důvěry související s uprchlickou krizí důvěru 63% Němců. Tolik nikdy žádný český premiér neměl.

http://www.businessinsider.com/r-support-for-merkel-drops-over-handling-of-refugee-crisis-2015-9

Češi, byť tu mají řádově jen stovky uprchlíků, panikaří podstatně víc než Němci, kteří mají řádově uprchlíků statisíce. Je to i otázka národní zkušenosti s uprchlíky a taky národního charakteru.

3 11
možnosti
LP

Tak proč chtějí přerozdělovat?

6 0
možnosti
Foto

Karma. Ale pozor - "užitečný idiot" je zde zakázaný výraz. Byl jsem za něj smazán v souvislosti s jedním europoslancem za ČSSD, který je zároveň zdejším blogerem a občas nás dojme naivně eurohujerským článkem.

10 0
možnosti
Foto

Tak oni vás smazali? Inu, trošku si postěžujete, pofňukáte, a zase bude dobře :-)

1 10
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články