Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

WIFI

2. 9. 2008 8:07
PČR

netečnost PČR bude částečně způsobena skutečností, že sprejeři jsou často 15 - , případně individua na kterých si nikdo nic neveme, nic z nich nevymůže. Kdyby bylo možné nadělit přistiženému sprejerovi pár ran přes ruce/prsty, aby si uvědomil, že na cizí se nesahá, tak by to vypadalo jinak. Je to jako s kapsaářema. Honíte je, číháte, chytnete při činu, hodinu s ním sepisujete protokol, ač je to známá firma musíte ho pustit (vyšetřování na svobodě), on už z cesty ze služebny zase krade. Taková možnost potrestání pachatele moc nemotivuje, že ?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

2. 9. 2008 8:13
Re: PČR

Je nutné zrušit věkovou hranici trestní zodpovědnosti, zavést pravidlo Třikrát a dost (nebo jeho obdobu) a obnovit tradici pracovních táborů. [>-]

0 0
možnosti

Dr No

1. 9. 2008 23:13
Sprejerství,

pokud se projevuje oněmi neestetickými a nesmyslnými klikiháky na všem, kam je dotyčné individuum schpno dosáhnout a vylézt, je hlavně smutným důkazem, že mezi námi přebývá nemálo jedinců, jejichž mozková dutina je vyplněna pouze exkrementy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články