Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Havránku, dávám s chutí karmu. Nedělám to z nějaké vděčnosti, ale že vyjadřujete to, co si o kauze myslím. Pokud si vzpomínám, ministr Drábek se za svého náměstka stavěl a logicky vysvětoval, o co jde. Rovněž jsem tehdy nechápal, proč Krása tak vehementně proti Skartám bojoval. Doufám, že spravedlnost nakonec vyplave na povrch, a konečné rozhodnutí soudu potvrdí prvoinstanční rozsudek.

Policie i státní zástupce se mohou mýlit, ale že se tak snadno nacházejí soudci, kteří ochotně souhlasí s předloženým obviněným, to mě mrzí. Vidím v tom alibismus, proč odpovědnost nepřeposlat dál.

Díky masáži médií, z každého obviněného se stává "sprostý obviněný". Děkuji těm soudcům a státním zástupcům, kteří dávají nakonec průchod spravedlnosti...

0 0
možnosti

!!!!!!!!!!!! Zdá se, že jsem byl mazán!!!!!! Kým a za co???!!

0 1
možnosti

Pepo, zřejmě Vás smázli, za tu obligátní přemíru rudých vykřičníků a fialových smajlíků.

Je třeba šetřit barvou...

1 1
možnosti

Aspoň se zmínili.

Jiní novinami pošpinění se nedočkají ani toho.

2 0
možnosti

IT zakázky jsou jedním z hlavních zdrojů financování volebních kampaní a rodin politiků.

1 0
možnosti

Úžasna logika .. a proto tedy bylo nutné skřípnout toho sprostého podezřelého Šišku....:-)

2 0
možnosti

Na jednu stranu nechci, aby někdo "seděl", aniž by něco udělal, na straně druhé nechci, aby ten, co něco vyvedl nebyl potrestá, zejména pro nedostatek důkazů. Vzhledem k tou, že našim soudům nevěřím, tak u p. Šišky o jehož cause vím jen z medií (a těm také moc nevěřím) se nemohu vyjádřit. Pokud si p. Šiška vysoudí nebo i bez soudu dostane nějaké to odškodnění, byl bych rád , aby toto nešlo na vrub daňového poplatníka, ten za nic nemůže, tedy proč by to měl platit, ale přímo na triko příslušného soudce. Když dělník vyrobí zmetek, účetní udělá chybu, bezpečák něco opomine atd. tak za svou chybu je finančně i trestně odpovědný, tak proč toto neplatí u soudců či prokurátorů???

4 0
možnosti

V ČR musí škodu uhradit jen pokladní v obchodě....:-)

2 0
možnosti
Foto

Je to tak a nejinak. Mého "favorita", "silničního piráta" Lacinu označili jako viníka v den, kdy se ta nehoda stala, dokonce jen asi hodinu po té nehodě.

Ještě před soudem, než začal, uniformovaný policista v televizní reportáži vysvětloval, jak Lacinu tu dívčinou nebohou z dálnice vytlačil.

Prostě, manipulace s veřejným míněním jako noha. Jen zde na blogu bylo těch odsuzujících článků určitě přes stovku.

A nyní, kdyby tu dívčinu zastihlo svědomí a ona odvolala svou výpověď, která tehdy pro ni byla velmi osvobozující - hrozilo ji odebrání papírů.

Tak, kdyby se to stalo a ona řekla to, co si já myslím, a sice, že on udělal samozřejmě chybu a ona následně též a že tedy o žádné vytlačení nešlo, tak, jak myslíte, že by to média pojala?

Myslím, že takové "uvedení na pravou míru" by nezabralo ani setinu toho mediálního prostoru, jako zabralo ono "pirátění piráta Laciny"

4 3
možnosti

To že policie a žalobce něco nedokázali u soudu, neznamená, že se lumpárna nestala. Někdy to naopak znamená, že pokračuje na jiné úrovni dál. :-/

4 1
možnosti
Foto

Ovšem, mysleti znamená ..... věděti.

2 2
možnosti

Celé to byla fraška ,bývalý náměstek Šiška musel být zproštěn viny ,jinak museli být vinni i náměstci a ministerstvo dnešní vlády ..Bývalý ministr Drábek náhodou udělal moc dobře ,když zatrhl dvacetiletý monopol dodavatele, OKsystém který nikdy neprošel jediným výběrovým řízením. ..dosahoval téměř půl miliardykorun od státu Ministerstvo platilo nejen za provoz systému výplaty nepojistných sociálních dávek, ale zvlášť i za každou jednotlivou úpravusoftwaru při každé změně zákona. Ministerstvo pak muselo platit tolik, okolik si monopolní dodavatel řekl...OK systém byli a jsou podvodníci a vyděrači , divím se ,že státní zástupci a policie už dávno nekonají

3 0
možnosti

P55a81v12e81l 55K52u51l50a

24. 2. 2016 12:04

Paní Míčková, máte sice pravdu, ale o to tu přece vůbec nejde. Tady jde výhradně o ty redaktory :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články