Sociálnědemokratičtí pokrytci!

Sociální demokrati si  přivlastňují   zásluhy  na letošním  zvyšování platů v ČR. Kupodivu, nejde  jen  o předvolební masáž -  něco na tom opravdu je! Ostatně,  ČSSD už tradičně  profituje z rozdávání  z  cizího.

Volební lídr  Zaorálek nedávno  označil  ČSSD   lídrem  boje za vyšší mzdy. I když  na  ten nesporný růst platů v ČR,  má  prioritní  vliv  především  rostoucí  sháňka po nových zaměstnancích, ty   zásluhy  sociálních demokratů opravdu existují.

Jenže, ono je  úplně  něco  jiného rozdávat ze státního rozpočtu, z vybraných daní, nařizovat to podnikatelům… a  rozdávat  z vlastního!

Parlamentních listech se teď  podrobně  zabývali  poměry  - stížnostmi  zaměstnanců  Lidového domu. Paradoxně  se  ukazuje, že  v rozdávání ze státního jsou sociální demokrati  mistři světa, ale  při honorování vlastních zaměstnanců -  z vlastních  prostředků,   se ta jejich velkorysost  záhadně vytrácí. Pohled na výplatní pásky  zaměstnanců Lidového domu je vyloženě tristní...

Na českých sociálních demokratech mě  vždycky  vadilo, že  kážou  vodu a  pijí víno.

V tomto  konkrétním  případě se  nechovají o nic slušněji  i když kážou víno a  jejich vlastním  zaměstnancům musí stačit  voda…     

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | úterý 29.8.2017 8:00 | karma článku: 20,13 | přečteno: 161x