Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Sobotka je kašpárek leda tak, co se týče ukrajinského konfliktu, kdy musí se strachem přikyvovat Obamovi a evropským komisařům.

Ale tady za nic nemůže. Kolikrát už se stalo, že byl ve všeobecném chaosu, po přidání různých přílepků a různých pozměňovacích návrhů...přijmut naprostý legislativní zmetek. Viz zákon o veřejnoprávních médiích.

Tohle vyloženě zmetek nebyl, bylo to překvapivě jako z dílny TOP09-ODS...ale okradlo by to státní pokladnu. Senát by to po koaličním jednání stejně vrátil zpět.

0 2
možnosti
Foto

Zapomněl jste kolego na přitroublý úsměv, který Bohouš vkládá v naprosto nečekaných situacích

2 0
možnosti

Já si myslím, že schválení snížení spotřební daně bylo velice prospěšné pro pochopení toho, jak fungují naši politikové:

- poslanci ČSSD na sebe prozradili, že jsou úplní debilové, když nevědí, o čem hlasují

- poslanci ODS a Kalousek na sebe prozradili, že nevěří Lafferově křivce, se kterou dvakrát vyhráli volby. Všichni totiž prohlásili, že snížením spotřební daně se sníží příjem rozpočtu. Není to tak dávno, co tvrdili, že snížením daní se příjmy rozpočtu zvýší.

6 0
možnosti
KB

Už jsme si zvykli, že prohlášení politiků ODS-TOP se liší podle toho, zda jsou ve vládě či v opozici. V určitých případech jde i ekonomická věda stranou.

0 3
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články