Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Listovat historií nabízí mnohý výklad, ale řešeí může přinést zima bez plynu.

1 0
možnosti
MK

To jste si spletl, ten pán tam přišel z Ruska - místní se těší na osvobození;-)

3 0
možnosti
JC

Samozřejmě že Ukrajina bude rozdělena. Soužití obou stran už nadále není možné - na to vyteklo příliš mnoho krve. A odsun také není možný, to zakazují mezinárodní smlouvy, které si vynutili odsunutí Němci. A na vyvraždění je jich příliš mnoho. Takže jiné řešení než rozdělení Ukrajiny prostě možné není.

7 0
možnosti
VC

Jak jste na to přišel, že na vyvraždění jich je příliš mnoho. Poslouchejte co říká blonďatá bestie Timošenková.!!

1 0
možnosti

v principu za to všechno, co Rusové Ukrajincům za desítky let provedli, to ani jinak dopadnout nemohlo. Byla jen otázka, kdy z jiskry zahoří plamen.

Btw dost by mě zajímalo, co by tady kdo psal, kdyby (například!!) Poláci o své dovolené se zbraní v ruce začali usilovat o odtržení Fryštátu :-)

Chci tím říct jen jedno : silně pochybuji, že se v ČR někdo v rusko-ukrajinské problematice orientuje, a tím myslím skutečně neideologicky a někteří i nadstranicky. Všichni jsme tak nějak "napojeni" mediálními a internetovými informacemi.

Jedna věc je však jistá, nenávist mnoha Ukrajinců vůči Rusku je velká a vyřešit si to budou muset oni sami mezi sebou. Rusové by měli začít zpytováním svědomí a omluvou za vše, co historicky na Ukrajině napáchali a Ukrajinci by mohli pro začátek vyhlásit humanitární příměří. Ale to by museli v ruské armádě tak na rok zrušit všem dovolenou ;-D

0 5
možnosti
JC

Buďte si jist, že kdyby Poláci na Těšínsku povstali a česká armáda je začala masakrovat, začnou přes polskočeské hranice proudit tisíce polských dobrovolníků. To je věc, o které skutečně nemusíte vůbec pochybovat.

9 0
možnosti
OM

Doporučuji se podívat například historii tzv. Druhé čečenské válku, kdy Rusové potlačili veškeré separatistické snahy a jen při dobývání Grozného zemřelo údajně 30.000 civilistů. Zvláštní, asi neměli právo na sebeurčení jako "Novorossia".

Bohužel, pokud se bojuje ve městě, je to vždy tragické. A člověk nemusí být zastáncem jedné nebo druhé strany...

1 1
možnosti

To je sice pravda, ale na druhé straně se stačí podívat i na jinou historii. Historii z Jugoslávie, kdy na podporů separatistů začala vojska NATO bombardovat Bělehrad. Takže buďme rádi, že Rusové si nevzali příklad z NATO a podporu separatistů omezili na dodávky zbrání a dodávky "vojáků na dovolené". Kdyby si vzali přiklad z NATO, už by bombardovali Kyjev. Samozřejmě že by byl Kyjev bombardován humanitárně.

7 0
možnosti
MM

Vy jste si prostě jednou pro vždy rozhodl, kdo jsou ti zlí a kdo ti hodní a nikdo s tím už nic neudělá.

1 4
možnosti
FS

Nu a Vy jste se rozhodl,dle Vašeho příspěvku,jak?

5 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články