Smrdutý vánek – Topolánek! : - )

Už několikrát jsem si na sebe postěžoval , skrze ten   despekt k autoritám. Několikrát jsem  ironickými poznámkami častoval i Václava Klause, kterého  považuju za našeho zdaleka nejschopnějšího politika – státníka...

Stalo se  tak  i po  jednom kongresu ODS, kdy už nekandidující Klaus  označil nově zvoleného předsedu M. Topolánka za dutého  Topola…

S odstupem let se  tak  zrodil  úsměvný paradox – zatímco   jsem  kdysi tuhle  Klausovu poznámku považoval za vrcholně  netaktní, dnes bych mu zase vyčetl, že byl tehdy až přespříliš  decentní, že  nás před  dutým Topolem  nevaroval s patřičnou razancí.  : - )

Naštěstí, můžeme si k tomu gratulovat, Topolánek už hraje v politice, do které  se tak idiotsky  vrátil,  jen roli trapného kašpárka. Kdysi, údajně čerstvý vánek Topolánek dnes ze všeho nejvíc připomíná páchnoucí  stoku. Pro smích je  jak ostatním  politikům, tak  i voličům.

Těm jeho  přisprostlým, silácky – trapným  výrokům, jimiž se pokouší  v české politice  znovu uplatnit, se snad  už ani nejde jen shovívavě usmívat.

Ten sešup  -   pád  na držku  kdysi   českého premiéra,  je  více téma pro psychiatra, nežli blogera, který teď, zase jen s otevřenou hubou, sleduje, jak se ten zoufalec  momentálně  vžívá  do role  obhájce, zřejmě  nemocného,  patologicky  zvracejícího  ódeesáckého  funkcionáře Langa,  vyzývajícího k podřezání prezidenta a  vybraných  poslanců.       

To jsou ale konce!

Autor: Josef Havránek | středa 22.5.2019 8:00 | karma článku: 23,52 | přečteno: 239x