Skvělé úspěchy rakouské České spořitelny na ME

Nedávno jsem si, Bůh ví proč, pořídil novou televizi. Ta vůbec ne stará, sloužila perfektně, ale nechal jsem se nachytat na všechny ty inzerované, zázračné technické vymoženosti – HDR, ultra HD, mikro Dimming… 

...o kterých toho vlastně moc nevím.

V politice bych, po všech těch  zkušenostech  s  novinkami typu Věci veřejné, ANO… byl rozhodně opatrnější.

V případě fungl  nového   televizoru, to ale, kupodivu, funguje  bezvadně, nad veškeré  očekávání. Chytrej  Samsung  se mnou pořád touží komunikovat  a   obraz je až  tak věrnej,  že bych se  ani moc nedivil, kdyby mi jednou  z té velké obrazovky  někdo vešel do  pokoje…

Jen doufám, že to nebude   Sobotka s  Kalouskem, kteří jsou v ČT  imrvére, natož pak  ten   příšerně vlezlej   Moravec!

O víkendu jsem nadšeně sledoval přenosy  z  halového Mistrovství Evropy v lehké atletice. Kochal  jsem se  nádherným obrazem a velikánskou radost mi dělali i úspěšní  čeští závodníci, i když jsem   bral v úvahu, že  bez   diskriminovaných Rusů se to snadněji vyhrává, není -liž pravda?

Oproti  minulosti  jsem si teď mohl všímat i některých vyložených detailů. Už dávno jsem se smířil s tím, že dresy sportovců jsou  přeplácané  reklamou, že to  není jiné  dokonce i na ME a MS.

I tak  mám jednu velkou výhradu. Naši atleti – atletky tentokrát  chvályhodně  často postávali na stupních vítězů, ale, na rozdíl od drtivé většiny ostatních medailistů, na jejich hrudích nedominoval  znak země kterou reprezentují, ale logo  České spořitelny.

Tedy, nehoruju pro přehnané vlastenčení, ale přece jenom…

Autor: Josef Havránek | úterý 7.3.2017 8:00 | karma článku: 24,07 | přečteno: 239x