Skandalisté pohořeli – Babiš posiluje!

Asi  úplně  posledním člověkem, který důvěřoval  českým  volebním průzkumům byl Jiří Paroubek, který si  také mnohé z nich platil…: - )

Tihle výzkumníci už mnohokrát přesvědčili, že  s  čísly   dokážou  perfektně  kouzlit, takže v tom lepším případě, stojí z  drtivé většiny  takových průzkumů za pozornost  maximálně tak  vykázané  trendy.

To se  nepochybně  týká i  průzkumu  společnosti Kantar, zveřejněné v neděli Českou televizí, který mě tentokrát  tolik pobavil.

Totiž, po všech těch nákladných politických a mediálních  protibabišovských kampaní, preference ANO  paradoxně vzrostly  o cca pět procent!!!

Pro Babiše  jen  velká škoda, že  politizující  Seznam.cz, se Šídlem a Slonkovou v pytli,   s těmi „investigativními“ kauzami brzdí a raději teď už  láká diváctvo  na přímé přenosy z anglického fotbalu.

V opačném  případě,  za přispění aktivistických redaktorů České televize a Českého rozhlasu, kteří tak příšerně tlačí na pilu, by   ANO (Babiš)  mohlo  co nevidět získat těch svých  vysněných čtyřicet procent a vládnout samo… : - )   

Ale  to už by zase nebyla žádná sranda!

Autor: Josef Havránek | pondělí 3.12.2018 8:00 | karma článku: 22,95 | přečteno: 208x