Sexuální predátor Feri...

Právě tak se v těchto dnech píše o, exotickém, ještě do minulého týdne pravidelně vychvalovaném, nadějném dorostenci z týmu TOP09. Všechna sláva, polní tráva!

Z toho jeho náhlého úprku z politiky a následných opatrných omluv je jasné, že nejde výhradně jen o záležitost – Jedna paní povídala...

Pro zajímavost jsem si přečetl několik z těch obvinění a svědeckých výpovědí. Neodvažuju se soudit případné delikty sexuálního rázu, ohlášené s velkým zpožděním - jaksi už zarostlé mechem, ale úplně nejvíc mě na těch zveřejněných svědectvích zaujala ta naprostá shoda ve výpovědích údajných obětí, jenž se vzájemně neznaly. Prý, s jakým despektem, pohrdáním s nimi v určitých situacích, namyšlený - mladý pan poslanec hovořil. Úplně nejčastěji, s oblibou  prý zmiňoval krávy!.

Popravdě, nejspíše by bylo docela divné, pokud by s tím „správně“ politizujícím mladíčkem, ze „správné“ politické partaje - ta nepochybně pochybná mediální sláva pořádně nezamávala, nestoupla mu do té obrovské  hlavy zdůrazněné divokým  porostem. Tuhle polehčující okolnost,  ani ti nejpřísnější Feriho soudci, snad  nemohou pominout.

Jeho advokát, v závěrečné řeči jistě neopomene zdůraznit, že jeho klient,  je v podstatě jen obětí těch našich zvrácených politických a mediálních poměrů...

P.S.

I když jsem si dnes přečetl reakci topácké šéfové, že se Feri zachoval jako opravdovej  chlap, pořád ještě nemám jasno. Mínila tím tu jeho rezignaci, nebo to pošťuchování ve sprše?

Autor: Josef Havránek | středa 26.5.2021 9:31 | karma článku: 22,18 | přečteno: 237x