Servilní poslanci ANO budou zřejmě zase k smíchu

Jinak  to čtvrteční jednání Sněmovny ohledně   České televize  nevidím..................................

V případě  politiků  je  logické,  že  se rádi  předvádějí   v televizi .Čas od času jsou přece volby a tak  se  pochopitelně  chtějí připomenout.

Jenže,   slimáčků je  více nežli  lupenů, takže  redaktoři  si mohou vybírat podle libosti. Proto ta servilita většiny   politiků  a tak zvaných expertů, kteří ochotně moderátorům odrecitují  - odkývají  vše co jim na očích vidí, jen aby je příště zase pozvali. Nejspíše proto  v  televizi  tolikrát slyšíme: „To je ale dobrá otázka, pane redaktore…

Krom několika málo výjimek, čeští  politici  vesměs  lezou novinářům otevřeně do zadku. Doufat, že v téhle politické  sestavě    někdo  konečně  srovná tendenční, politikařící   Českou televizi a Český rozhlas je vyložená  sci – fiction.

Naštěstí,  renomé a  vliv především  veřejnoprávních médií vytrvale  upadá a pak je tu ještě  jedna okolnost s  která těm  servilním politikům nedochází..

Jejich popularita totiž přímou  úměrou  tak úplně  neroste s  tím kolikrát se objeví na obrazovce, ale co z nich před těmi kamerami vypadne.

Nemohu se  zbavit  pocitu, že i kdyby se tihle osvědčení oblíbenci  veřejnoprávních redaktorů –  Zaorálek, Němcová, Kalousek, Pospíšil, Výborný,… objevovali na obrazovce ještě  násobně více, nežli doposud -  stejně už je to nezachrání!  

Ve čtvrtek se  má ve Sněmovně  znovu jednat o aktivistické  České televizi. Je zřejmé, proč ji  zase nepochybně  podpoří ČSSD, Piráti, ODS, lidovci, Starostové.

K smíchu budou jen  poslanci  ANO, kteří  patrně  také zdvihnou palec,  neboť pořád bláhově doufají, že si  svou servilnosti nakonec tyhle veřejnoprávníky přeci jen  nakloní.

Autor: Josef Havránek | středa 16.10.2019 14:12 | karma článku: 21,35 | přečteno: 195x