Šaškující Sobotka

Bohužel to není z mé hlavy, ale moc mě pobavil postřeh autora   novinového  úvodníku,  hned v titulku označující premiéra Sobotku za šaška.... 

Tenhle  výraz, který tak pěkně sedí,  přesvědčivě vyargumentoval, nešlo jen o planou nadávku.

Připomněl  výrok předsedy ČSSD po vyhlášení výsledků letošních krajských voleb, v kterých Bohouš namísto  sebereflexe, nabízel pro sociální demokraty alespoň důmyslný   plán  do budoucna. Sociální demokrati  se prý budou  muset více orientovat na mládež z měst,na  sympatizanty Pirátů a tak. 

Tedy nevím,velice  jestli zrovna  tohle může ČSSD zachránit, když předsedovi, mimo jiné,  fatálně   chybí jak charisma, tak dredy, ale prosím. Ostatně, palečky jsem českým  sociálním demokratům nikdy nedržel, když mermomocí chtějí šlápnout do hovna, je to jen jejich věc. Éto váše dielo!

Ta sranda, na kterou upozorňuje autor zmíněného úvodníku, spočívá  především  v tom, že ten samej  moderní Sobotka hned potom podepsal  tu  servilní omluvu čínským komunistům.

Pokud zrovna  tímhle způsobem jedná politik, který chce Pirátům,kteří ostatně už na Západě pomalu končí, vyfouknout voliče, více než šaškovství mi to připomíná zoufalství. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | sobota 22.10.2016 8:00 | karma článku: 20,78 | přečteno: 157x