Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H75a68n23a 81V92l24k61o73v10á

20. 3. 2016 15:47

Vám všem, co tento blog pana Havránka hodnotíte jako "o ničem" chci jen říct, že takto mezi řádky nám ten filuta chtěl sdělit jaký že je nevěrný kanec.

I na tohle jsou někteří nepříliš sebejistí muži hrdí...

2 1
možnosti
MV

havránek nemůže být kanec... došlo by k popření evoluce

pokud to tak je, tak jsme svedky neceho neskutecnyho!

3 0
možnosti
JH

Na to, že je ten blog úplně o ničem - docela slušný ohlas, že...:-)

A taky, mnozí diskutéři toho o sobě dost vykecali....:-)

1 1
možnosti
MM

Tak těch ohlasů zatím mnoho není a značná část je o tom, že ten blog je o ničem. A vy jste o sobě také dost vykecal...;-)

3 0
možnosti
MM

Pochopil jsem to tak, možná špatně, že autor má tolik zkušeností se ženami jako s hotely. Jen nevím, co se na něm víc podepsalo,když zkoumá úrovně hotelů bez ženy. :-/

3 0
možnosti
Foto

Děkuji panu Havránkovi, že své pravidelné svodky z vysílání ČT a ČRo okořenil článkem o tom, že rád spí v hotelech a že mu vadí, když se číšníci a servírky chovají k hostovi slušně.

5 0
možnosti
OF

Pěkný článek,takový neškodný. Asi váš nejlepší za posledních 27 let.R^;-D;-D;-D

5 0
možnosti
JS

J13a14n 64S78a30r79k64a

20. 3. 2016 9:51

Já znám Motel 6 z USA, z Evropy nemám bohužel tu čest. V USA platí za nejlevnější ubytování, ale je to loterie na jaký narazíte. Někde by se dala strávit dovolená, někde strachem nezamhouříte v noci oči. S přítelkyní bych tam určitě nepřespal. A jen si tedy rejpnu do toho, že Motel 6 není hotel, jak je již uvedené v názvu. To jen ze slušnosti podotýkám, neb autor rejpe do všeho a do všech a krom hotelu/motelu nikoho a nic nikdy nepochválí;-)

4 0
možnosti
JP

Tady asi moc rejpalů nebude, tak aspoň jako vždy, ode mne karmu a zároveň dík za včerejší tip. Prozatím jsem shlédl jen půlku filmu, vůbec jsem o něm nevěděl.

1 0
možnosti
VK

Mezi námi, on ten blog není o ničem. A i člověk se zachovanými základními životními funkcemi pochopí, že do NIČEHO se rýpat nedá. Ale k jednomu je tenhle blog dobrý. Pozná se na něm, kolik lidí dává karmu jenom podle jména. Za blog to tentokrát jistě není.

1 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články