Ruslan Kocaba vyzval Kocába…

Ukrajinský opoziční novinář Kocaba nedávno propuštěný  z vazby, v roce 2016 odsouzený  na Ukrajině  za údajnou vlastizradu se  nyní obrátil na české příznivce Euromajdanu – Kocába, Schwarzenberga, Gála, Gabala  atd.,  s žádostí o pomoc.

Nepostrádá to logiku, neboť zmínění pánové svého času  patřili  k těm vůbec   nejaktivnějším českým  podporovatelům tehdejší  ukrajinské revoluce, která měla zemi zajistit prosperitu, demokracii, svobodu…

Jak se po letech ukazuje, moc  se  to  tedy (Majdan) nepovedlo.  O  prosperitě, demokracii a svobodě si dnes mohou Ukrajinci tak akorát nechat zdát.  Tedy nechci se o to s kýmkoliv  hádat, ale  pokud  Ukrajinci masově opouštějí svou zemi ( už cca 10 milionů) jen obtížně  uvěřit, že je tomu jinak!

Jsem si jistý, že co se alespoň Česka týká, tak se Ruslan Kocaba obrátil na ty pravé! Pánové  - Kocáb, Schwarzenberg, Gál, Gabal  a spol., by neměli odcházet od rozdělané práce – dělat teď najednou  mrtvé brouky.

Zvláště pak, když zmíněný Ruslan Kocaba to své mučednictví  má oficiálně  potvrzeno od Amnesty Internationál, která ho registruje jako vězně svědomí…

Informace pochází z webu První zprávy.cz.Jsem moc zvědavej, zda jednou taky doputuje do té jejich České televize, která má obvykle pro tyhle vězně svědomí velkou slabost. : - )

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pátek 30.11.2018 8:00 | karma článku: 23,54 | přečteno: 213x