Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

pidla

15. 6. 2008 13:13
Pane

Havránku, vaše články jsou stručné, vtipné a výživné, děkujiR^;-D

0 0
možnosti
TT

tolan

14. 6. 2008 21:39
Mluvka Zaorálek, trapná figura komsomolce.

Vzorný absolvent VUMLU Zaorálek, vrtulníkový cestovatel, skutečně většinou ani nevnímá smysl toho, co říká. Stejně jako Paroubek, Rath, Švejkův dvojník Hašek se pouze předvádí a hraje divadélko.Je jedno co mluví, hlavně že je vidět. Jediný poctivý komedant mezi nimi je Jandák.

0 0
možnosti
D

důchodce

14. 6. 2008 13:18
ale, ale, pane autore

Ani já, patrně stejně jako Vy, mistra Zaorálka nemusím každý den. Ovšem onen moment, kdy tolik žehral že chybí premiér, byl přece (Zaorálkův) jakýsi zešměšňující pokus,  záměr. Připomenutí věčného remcání a komentování ve smyslu: "Proč jseš tak tiše právě teď Topolánku"? Myslím prostě, že není třeba "bít psa" za každou cenu, tak říkajíc na potkání.

0 0
možnosti
LH

ant.

14. 6. 2008 14:08
...ale, ale, pane důchodce...

...ani já zaOrálka nemusím...ovšem onen moment , kdy tolik žehral že chybí premiér, NEBYL  záměr, ale jen ukázka toho, jak se tlučhubové z řad asociální demokracie (dRath, zaOrálek i ten Švejk)projevují v parlamentu - nezajímají je fakta ani osoby, hlavně že mohou :-© svoje bláboly. Byl to docela trapas - i když z něho vybruslil docela vtipně...;-)...a na závěr - některé psy, např. ty oranžové, je poptřeba řezat na potkání...R^R^;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články