Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Havranku nepiste o osobni frustraci kdyz vy jste jeji definici:-)

0 0
možnosti
Foto

Karma!

Takhle se mi líbíte - jako před lety! R^

0 0
možnosti
Foto

Vtip je v tom, že právě kvůli "hlasu lidu" je odsoudit musí, i kdyby důkazy byly sebehorší. Tedy, on to není vtip, ale tragédie.

A stejně se veřejnost nedozví to, co by měla vědět: příčinu pádu Ratha.

0 0
možnosti
JH

Jen bych dodal, že krom toho nepochybného kradení, se veřejnost nedoví tu příčinu pádu Ratha...

0 0
možnosti
Foto

dnes máte ode mne, pane Havránku, karmu a R^

2 0
možnosti
BK

Hmmm, tak to už něco znamená;-D.

0 1
možnosti
RP

Ono je v těchto kauzách módní, zdržovat proces v naději, že přijde amnestie. Pak tady máme např. zázračně vyléčenou paní Rázlovou, kdy roztroušená skleróza zmizela jako nic a ona si vykračuje na vysokých podpatcích..... Pan Janoušek to taky zkoušel a pan Rath prostě jde po osvědčené metodě. V lochu se mu prve asi nelíbilo. Nedivím se státnímu zástupci, že ztrácí trpělivost a domáhá se skončení průtahů. Věřím, že kauzu lid versus pan Rath vyhrajeme.

3 0
možnosti
BK

;-D, lid versus Rath;-D;-D, už toto prohlášení hovoří za vše.

0 5
možnosti
Foto

Flastr v takových kauzách je (dost sprostý) dárek a úlitba flustraci lidu. Kolik vyměří "strašné" Janě  a Nečasovi ?

1 0
možnosti
Foto

Ano, lid si musí odflusnout!

0 0
možnosti
BK

Morální katastrofa? A jak Vám připadá morální, že byl víc než půlroku držen protiprávně ve vazbě- a až Ústavní soud udělal přítrž tandemu- Jirát, Pacovský.

Ústavní soud pokáral soudce, který ho tam- pod díktátem Jiráta, držel. A nyní soudce( po nedávném žvanění nového ministra spravedlnosti- "že jednání se musí krátit"), najednou rozhodne, že už ho další dokazování v podstatě nezajímá, že má jasno- a tečka......?!

Vám nevadí, pane Havránku, že znalecké posudky, svědci- mluvili ve prospěch obžalovaného. Audit( doloženo přímo krajem), konstatoval, že k žádné škodě nedošlo. Žádná škoda nikomu nevznikla.

Jak je možné, že spousta rozporů se prostě odmítá dořešit? To vám- jako tomu spravedlivému nevadí, pane Havránku?

Pokud občanům ČR postačí, že průsery s miliardovými úniky se u nás zakryjí- a Dr. Rathem se duše našich lidí zahojí a národ zaplesá, jak se tu zatočilo s korupcí, tak je to hodně smutná ukázka morálního stavu naší země.

1 7
možnosti
PK

P54a18v37e14l 30K12u39l18a

12. 5. 2015 21:08

to vážně nejste schopná naučit se dělat před pomlčkou mezeru - když je tak ráda a nesmyslně používáte?:-/

2 0
možnosti
Foto

Zaujal mne tento váš odstavec: Obávám se,  že  pokud by  pánové Janoušek  a Rath (představující symboly korupce a zneužívání politické moci)  nebyli odsouzeni -  nějakým fíglem  by se jim podařilo vyklouznout,  byla by to v našich poměrech   hotová morální katastrofa:

Okamžitě jsem si vzpoměl na film Kladivo na čarodějnice. Na scénu, kdy děkan Lautner se ptá Boblika z Edelstadtu, jestli si umí představit, že by někoho propustil. On odpověděl že ano, ale že se mu to ještě nikdy nestalo. Tak přesně takto vyznívá váš odstavec. Nejste vyšetřovatel, nejste policista, neznáte spis, nejste soudce. Ale máte jasno, že kdyby soud Ratha neodsoudil, byla by to katastrofa. Ale bát se nemusíte. Odsouzen bude. Jménem lidu. Jen je třeba ještě dodat, jménem pracujícího lidu. Dělníků a rolníků. A dodávám. Nejsem příznivcem Ratha. Je to falešná krysa. Jenže mne zatím nikdo nepřesvědčil, že to z čeho je viněn, že to udělal. To že měl v krabici peníze není důkaz. Já je nosím v kapsách a rozhodně né takové drobné jako Rath. Takže si počkám na rozsudek a nebudu psát plamenné projevy typu psovi psí smrt.

4 0
možnosti
JH

Toho rizika jsem si vědom, přesto jsem to napsal takhle subjektivně, naivně...

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články