Režisér Hřebejk doporučuje :- )

Fialova vláda se k převzetí moci zatím ještě jen chystá, ale ani v této fázi nelze na obzoru přehlédnout jisté mráčky…

Tak třeba, na navrhovaného ministra průmyslu a obchodu Michalíka, v těchto dnech kdosi vyhrabal jakési podezřelé kšefty s údajně neprůhlednou kyperskou firmou.

Nevím, neznám, ani mě tahle aférka pranic nezajímá.

Jen jsem si při téhle příležitosti všiml  do očí bijících dvojích metrů, těch našich kovaných demokratů, typu Jana Hřebejka, vyskakujících při každém upšouknutí někoho z vlády A. Babiše, jako čertík z krabičky.

Ale když se teď, něco podezřelého vyvalilo na „jejich“ budoucího ministra - jako mávnutím kouzelného proutku, dokážou být najednou velkorysí a vidět ty aférky v širším společenském kontextu.

Namísto dalších zbytečných slov, převzatá komunikace z PL:

Jan Hřebejk (@JanHrebejk)  November 22, 2021

Doporučuju všem sudičům: Jeďte se podívat do Dolních Břežan a položte si otázku, jestli chcete, aby to v naší zemi vypadalo, jako tam. Já jo. Tolik k aféře kolem Věslava Michalika

Tomáš Jirsa (@tomasjirsa)  November 23, 2021

Doporučuju všem sudičům: Jeďte se podívat do Olbramovic na Čapí hnízdo a položte si otázku, jestli chcete, aby to v naší zemi vypadalo, jako tam. Já jo. Tolik k aféře kolem Andreje Babiše (parodie)

Jen škoda, že to tenhle pan Jirsa nevidí správně politicky! Evidentně  ještě nepochopil, že když dva dělají totéž, nemusí to být totéž! : - )

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | středa 24.11.2021 10:31 | karma článku: 21,15 | přečteno: 260x