Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-)Podivný den.:-) Již podruhé dnes souhlasím s p. Havránkem. Karma za Dráta a přání panu autorovi k 1. květnu.:-).

Ještě aby pro změnu p.Hermánek napsal blog dle mého gusta a dám se k adventistům.:-(

0 0
možnosti
JF

J75a53n 23F88r60o51l34í38k

1. 5. 2015 15:58

Poud by platila myšlenka autora, že kradl i pro ČSSD pak by už dávno byl proces u ledu.

0 0
možnosti
LN

Někdy i sebelepší prevence selže. Jako onehdy u mne. Snad jsem své tělo ošidil o vitamíny či snad mi v krámku podala pekařka housku umolousanou rukou, jisté je, že jednoho dne jsem se probudil ne zcela ve své kůži. Pravda, 42,6 není žádná teplota, zvláště pro člověka, který má rád léto, ale fakt, že mi chvílemi netlouklo srdce, mě nutil k přemýšlení. (Š+G)

0 0
možnosti
Foto

Rath příliš miloval politiku, než aby nosil v krabici od vína 7 melounů, takovou hloupost by neudělal, někdo mu je podstrčil. Přes údajné přepočítávání šustění bankovek se na nich nenašel žádný otisk prstů. A i z těch odposlechů vyplývá, že se mohl domnívat, že přebírá krabici s vínem.

0 10
možnosti
JT

Jako obvineny se muze hajit jak chce a jak umi. To je jeho pravo. Az se zacne obvinenym to pravo upirat, tak bude cas na emigraci.

3 1
možnosti
DK

Jistě...poplatky se teď neplatí a přece doktor doktotovi nenapíše, že je obyčejný simulant....to raději napište blog, jak chodí k lékař důchodci, kteří vysávají tento systém...

0 1
možnosti
FD

Rath byl křivák v každé funkci.

8 0
možnosti
Foto

To jako proto, že nedržel basu s těmi ostatními, třeba s nynější paní Nečasovou?

0 6
možnosti
JR

J49a98n 48R71á84ž

1. 5. 2015 11:57

Rath pochopí, že se trestu nevyhne teprve, až se za ním zavřou vrata věznice. Teď lavíruje jako dlouho lavíroval Janoušek, ale i ten časem pochopil, že ani vážná diagnóza ho od vězeňské cely nezachrání a na dveře věznice sám "zaklepal".

Rath je jako posera, kterého bolí zub a on se vyhýbá zubaři v naději, ze zub přestane bolet sám. A ani při své vysoké inteligenci nepochopil, ze nemá šanci na shovívavost soudu a mírný rozsudek s přihlédnutím na dlouhou vazbu a relativně dlouhou dobu od zatčení, neb i blbovi je jasné, že jednání protahuje sám.

Možná až mu dojde, že ho ani Sobotka nezachrání a že moc kamarádů, kteří by bylo ochotni mu pomoci, v ČSSD mu nezůstalo, napíše paměti, ve kterých osvětlí financování české politiky. A to nebude jen o ČSSD!

3 0
možnosti
LS

Na naše poměry je trestní řízení s obviněnými v kauze Rath poměrně rychlé.

Doufám, že i ten hlavní pacholek neodejde bez trestu.

2 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články