Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vám nejspíš nedají spát všichni, co kadí na hlavu Putinovi. Neměl byste se nad tím zamyslet ? :-P

2 0
možnosti
FB

Možná ho vysílali právě proto, že to včera bylo 30 let od okamžiku, kdy se stal poprve mistrem světa (nejmladším v dějinách...). Ale možná vam to vrtá taky právě proto, že je proti putinovi... :)

4 0
možnosti
JH

To je slušné vysvětlení. Teď ještě zbývá dovysvětlit, proč do toho míchají toho:-) Asáda

2 0
možnosti
OF

Pane Josefe

doporučil bych vám naladit Budapešť...;-D

0 0
možnosti
Foto

O57t23a 63V32á55l43e35k

10. 11. 2015 13:08

Sám zmůžete málo, pane Havránku. Budou-li však hlasy kritiků kritiky Vl. Putina sílit (na můj vkus jsou už nyní silné přespříliš), dočkáte se, a já, bohužel, s vámi, toho, že po čtvrtstoletí demokracie už opět žádnou kritiku (nejen) z rozhlasu na ruského prezidenta neuslyšíte.

0 0
možnosti
SN

....:-)... Rád přičiním ještě jednu malou, ale aktuální poznámku. Šachy jsou sport. Bude také Rusům zakázáno zúčastňovat se světových utkání?              S velkou pravděpodobností se brzy dočteme, že i  ruští šachisté dopují ! R^

2 6
možnosti

Bohužel sportem je i hraní videoher nebo jezení švestkových knedlíků na čas (hamburgerů, hotdogů nebo jiných poživatin).

3 0
možnosti
JS

Fantastický zápas : V zápase na šest výher sice Karpov vedl 5:0, avšak ve vyčerpávající bitvě plné remíz začal rival náskok snižovat až na stav 3:5 po 48. partii. Karpov zhubl 10 kilo a bylo čím dál jasnější, že poslední krok asi nebude schopen udělat.

Zděšení "soudruzi" začali konat, což pro někoho nebylo až takové překvapení. "Jsou tři možnosti, jak zápas dopadne," věštil někdejší šampion Michail Botvinnik.

"Nejméně pravděpodobná je ta, že Karpov ještě jednu partii vyhraje, pravděpodobnější je ta, že Kasparov vyhraje tři partie. A třetí varianta, že bude zápas ukončen, je nejpravděpodobnější, protože pravděpodobnost druhé varianty je větší než té první." Pro šachisty naprostá lahůdka. A další legendární zápas byl Fischer Spasskij. Spasskij vedl 2.0 prohrál 2.6. Rusové v šachách vždy váleli. Politiku bych dal stranou.

3 1
možnosti
Foto

V případě Ruska není u žádného sportu politika stranou!

1 0
možnosti
MD

V jednoduchosti, pri zachovani plne funkcnosti, je krasa. A tak se jeden musi smat, jak to nedelate nekterym lidem jednoduche uz jenom tim, ze se na chvili probudite. Karma.

6 3
možnosti
JS

J50a32n 21S90a25r93k75a

10. 11. 2015 11:46

Dozvime se nekdy konecne, koho ma "kamarad" Havranek rad, jake stanice posloucha a na jake kouka, koho/co povazuje za verohodny zdroj informaci, koho volil ci volit bude, komu duveruje, krom jineho tedy. Kazdy den a nekdy i nekolikrat denne, nam zdeluje kdo lze, jaka stanice je zaprodana, jaky politik je spatny ci zaujaty, ale jeste ani jednou nam nerekl, kdo je jeho politicky ci lidsky favorit, kde on cerpa ty pravdive a zarucene informace, jake politiky volil nebo bude volit. Dockame se nekdy?!!

9 1
možnosti
VK

Pepiku, možná to ani netušíš, ale ty nás tu se svým vyměšováním seznamuješ cca dvakrát denně. No a stavíme se z toho na hlavu? Ne! Holt ten medailonek toho pána se neslučoval s tvým světonázorem, tak byl špatný. Jsi už dost monotónní.

10 5
možnosti
Foto

velice monotónní.

Blogy pana Havránka bývaly počtečníčko.

Ale kdeže ty loňské sněhy jsou.

2 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články