Raději ani nebudu jmenovat

Včera jsem tady citoval výstižný titulek: Covidovou epidemii provází pandemie hlouposti…............

Svatá pravda, jen bych dnes ještě přitlačil -  tu pandemii hlouposti, opravil na pandemii debility a to nejenom, pro ty  s vážnou tváří odvyprávěné, aktuální  cikánské pohádky, že jde o cílenou likvidaci menšin, či  ty šílené  zvěsti  o  letadly  a vakcínami  šířené nanoboty,  deformující  lidskou DNA.

Groteskní, ale osobně  se  mne  násobně  více dotýkají  ty  nekončící, urputné  útoky na vakcinaci - skrze  tak zvaná  lidská práva! Vnímám to jako  neodpustitelné prznění krásných ideálů. Identicky, jako když tihle, vždy   vznešeně se tvářící pravdoláskaři, s  naprostou samozřejmostí šíří lži a  nenávist 

Přes všechna ale, je to očkování přeci jen o chloupek  humánnější, nežli kdyby nakažené, jako kdysi, zazdívali v domech.  : - ) 

Kdysi, ještě poslanec Zeman, vyvolal velké pozdvižení veřejnou citací jakési psychiatrické studie, v které se uvádí, že IQ, cca třetiny lidské populace se pohybuje na hranici debility.

Momentálně, v souvislosti covidovou pandemií, mi přijde, že  stav, nejen  české populace, se za ta léta ještě výrazně zhoršil...

Autor: Josef Havránek | úterý 23.11.2021 10:31 | karma článku: 17,34 | přečteno: 214x