Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P84e67t86r 82V13a73l15a

15. 10. 2015 23:23

"Rada Evropy" ...a "hloupý útok z Bruselu" Rv ?????

Autor poněkud zmatkuje, zdá se! Rada Evropy sídlí ve Štrasburku, v Bruselu Evropská unie (jejím vrcholným orgánem je Evropská rada, což autora zřejmě mate),  a to je úplně jiná organizace. Skalní příznivci unijní integrace Radou Evropy dokonce spíše pohrdají, protože "zhušťuje" pole a překáží, zatímco euroskeptik Klaus kdysi Radu Evropy pochválil coby platformu, která je obecnější a na rozdíl od EU neusiluje o integraci politickou. O ona se mu teď takto odvděčila na kamarádovi ;-D !!

0 0
možnosti
Foto

No, no, to je nějakého pohoršování! Tady už nějakou dobu probíhá třídní boj, zrádná a americkým zájmům služebná inteligence si diktuje, kdo bude profesorem, nespolehliví umělci místo socialistického realismu si dovolí dát najevo sympatie k jedněm a antipatie k druhým politikům, podnikalé kradou a podvádí...dokonce si bílé límečky dovolí psát nějaké petice... To fakt sedí, tohle pohoršení! Vypustili jste džina z lahve, kde po 89 byl uzavřen ale ten nebude slouhou jedné strany proti druhé. Ten si žije svým životem a hraji své, vlastní hry. Ale myslím, že jak nejste schopni tuto lekci (malou a krotkou) strávit, tak úplně stejně se z ní nebudete schopni poučit.

0 4
možnosti
MP

Pane, kdybyste radši už nic nerozmazoval. Ono to jen zbytečně víc smrdí. Rv A komu vůbec chcete ty vaše lekce (malé a krotké:-/) uštědřovat? Inteligence - to jsou snad lidé jen toho typu, co je zmiňujete? Jiná intelegence zde není? RvRvRv

4 0
možnosti
Foto

O46t95a 60V23á97l90e97k

15. 10. 2015 14:31

Kde jste to vyštrachal, Josefe? Ač mám oči přilepené k obrazovce se zpravodajskými weby téměř nepřetržitě, nikde jsem o tom neviděl ani zmínku.

0 0
možnosti
JH

Takové nehodící se informace lze, bohužel,  objevit  výhradně jen v Parlamentních listech, včetně toho odkazu na server Česká justice...

0 0
možnosti
JC
JR

J66a27n 22R94á36ž

15. 10. 2015 13:13

Nevím proč ten Brusel dělá,. Proč má zájem na tom, aby byl Zeman znovu zvolen?

1 1
možnosti
PB

..... a tak vodvolat jedneho prezidenta islamofoba bude brnkačka,- ale jak "vodvolat" 90% národa ?!,- ...... tu bude teda makačka VR^

14 1
možnosti
JB

J39a61n 13B38a83r28t38o82ň

15. 10. 2015 10:36

Rada Evropy (RE), anglicky Council of Europe (CoE)

Rada Evropy je mezinárodní celoevropská organizace, která zajišťuje spolupráci členských států zejména v oblasti podpory demokracie a ochrany lidských i sociálních práv a svobod.

Datum založení Rady Evropy je 5. května 1949 podpisem zakládací listiny, tzv. Londýnské dohody. Sídlo má ve francouzském Štrasburku.

Radu tvoří 47 členských států a několik zemí se speciálním statusem. Česká republika se k Radě Evropy připojila 30. června 1993.

Misí a cílem Rady Evropy je vytvoření společného demokratického a právního prostoru, který zaručuje dodržování lidských práv, demokracii a respektování zákonů.

Tyto hodnoty jsou základem civilizované a tolerantní společnosti a jsou nezbytné pro evropskou stabilitu, ekonomický růst a sociální soudržnost. Na základě těchto elementárních hodnot, se Rada Evropy snaží najít společné řešení hlavních problémů Evropy, jako jsou organizovaný zločin, korupce, terorismus, klonování lidí (bioetika), počítačové trestné činnosti (cyberzločiny), násilí na dětech a ženách a obchodování s lidmi. Spolupráce členských států, je jediný způsob, jak vyřešit hlavní problémy, kterým čelí dnešní společnost.

Brusel nebo Štrasburk, EU nebo Rada Evropy - všechno stejná pakáž, že pane Havránku!;-D

3 0
možnosti
SB

Pane Matuško, my dva jsme si dali už hodně mínusů, ale nikdy jsem o Vás neměl špatné mínění.

Nyní jste v mých očích nesmírným způsobem morálně klesl, když jste dal kladný bod příspěvku do diskuse, kterým pan Toula vykanavatele některých zcela poctivých profesích dehonestoval.

Klesl jste v mých očích ne kvůli tomu, že jste to myslel jako kritiku prezidenta republiky. Na kritiku prezidenta republiky má právo každý.

Klesl jste v mých očích tím, že jste se připojil k tomu, že pan Toula dehonestuje skladníky, doplňovače do regálů nebo zemědělské dělníky.

Jestli jste schopen sebereflexe, tak se styďte.

A jestli nadále trváte na určitém pohrdání směrem k zemědělským dělníkům, tak přestaňte jíst.

6 0
možnosti
MP

Kromě toho, jak pan Toula ví, že zemědělští dělníci hromadně volili Zemana? Já jsem Zemana nevolila a moje stará matka, která celý život dřela v zemědělství, taky ne. Některé Zemanovy počiny se mi nelíbí, ale musím přiznat, že za některé projevy zdravého rozumu a hájení národního zájmu vítám.

Mám sice univerzitní lejstro, ale v životě bych se nedopustila dehonestace lidí podle profesí. No fuj!!!

7 0
možnosti
Foto

Pane Havránku, děkuji za upozornění na toto "nejnovější komisní Eurodílo", ze kterého jste vybral danou věc.

Je zajímavé, že tuto vyloženě parazitickou a škodlivou pod-Eurokomisi komunistického totalitního střihu zřejmě vůbec nezajímá, že islám neuznává rovná práva žen a sám je nesnášenlivou a naprosto netolerantní mocenskou ideologií. To je zřejmě úplně v pořádku!

Zajímalo by mě, kolik je v této pseudo-Eurokomisi například muslimů nebo žen.

6 1
možnosti
JH

Řekl bych, že v případě užitečných idiotů ani tak nejde o rasu a pohlaví...

7 0
možnosti
Foto

Jistě, Zeman není islamofob. Je pragmatik. Chrání pracovní místa svého elektorátu, plného skladníků, příležitostných šmelinářů, doplňovačů regálů, frustrovaných důchodců, serkuriťáků a jézeďáků.

3 11
možnosti
SB

Pane Toulo, Vy asi nejste moc velký demokrat, že? Alespoň podle pohradavého tónu, který tady používáte pro označení některých povolání, která jsou s výjimkou jednoho, tedy s výjimkou těch šmelinářů, zcela poctivými obory lidské činnosti.

Nevím jak Vy, ale já osobně považuji práci skladníků, doplňovačů do regálů, sekuriťáků a zemědělských dělníků za naprosto poctivá povolání. A lidi, kteří tato povolání vykonávají, považuji za zcela plnohodnotné občany. Stejně tak za plnohodnotné občany považuji důchodce, pokud celý život pracovali v poctivých profesích.

O zemědělském dělníkovi se vyjadřujete s pohrdáním, ale žrát chcete čtyřikrát nebo pětkrát denně. Nakupovat chcete bezproblémově, ale o doplňovačích zboží do regálu se též vyjadřujete s despektem. A chcete mít co nakupovat, ale jaksi Vám uniká, že firmy, které vyrábějí Vámi požadované zboží, potřebují mimo jiné i skladníky, kteří jsou tím tónem Vašeho příspěvku též řazeni někam do suterénu lidské společnosti.

14 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články