Půlbilionový deficit státního rozpočtu je konec světa!

Alespoň tedy pro Václava Klause – ekonoma, expremiéra, exprezidenta, nad jehož výroky není rozumné jen tak mávnout rukou...

Tenhle těžký zásek do státního rozpočtu bych neviděl zase až tak černě, ovšem jen za předpokladu, že to dramatické zadlužování země, definitivně skončí rokem 2020 - což ovšem, ze všeho nejvíce připomíná sci-fi...

S tím podbízením se, kupováním si voličských hlasů v ČR začali zejména sociální demokrati, to jim prostě nelze upřít!

Je to jednoduchý, fungující vzoreček, který teď zase, na plný pecky, aplikuje Babišova vláda. Voličům se slibuje modré z nebe a budoucnost značí jen termím příštích voleb.

Česká veřejnost se snadno a ráda přizpůsobila. Kde jsou ty zlatý starý časy, kdy volby přesvědčivě vyhrával Klaus s řečmi o utahování si opasků!

Za ty roky se čeští voliči především naučili natahovat hladově ruce, vznášet nové a nové „spravedlivé“ požadavky, naprosto bez ohledu na realitu.

Nebylo by to až tak zlé, pokud by tahle zrádná, neodpovědná politika pocházela jen od sociálních demokratů a Babiše..., jenže tuhle podbízivost dnes kopírují i ostatní relevantní politické strany, včetně těch opozičních!

Řekl bych, že teprve až tenhle smutný - tragický fakt, opravňuje mluvit o konci světa!

Autor: Josef Havránek | pondělí 6.7.2020 10:49 | karma článku: 17,88 | přečteno: 160x