Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Občas se projevuji jako "aktivistický důchodce". Zrušení koncesionářských poplatků za televizi a rozhlas a převedení podpory médií veřejné služby na stát se už věnuji pár let. Řadě vedení politických stran a hnutí jsem to navrhoval. Marně. Jeden ze šéfů mi řekl narovinu: vyvolejte akci na FB aj. a až těch lidí se najde 100 tisíc, půjdeme do toho. Na FB se neorientuji a tak jsem napsal výzvu s názvem SPOLEČNOST SSS /http://virtually.cz/journal/?q=spolecnost-sss/. Doufal jsem, že se konečně najde ten TITÁN, který probudí pomyslného spícího tygra - akcionáře, kterých je víc jak 3 miliony.

PŘEŽIJÍ KONCESIONÁŘSKÉ POPLATKY ROK 2023? Nebyl by tohle vhodný název pro web na FB? Své "zkušenosti" rád sdělím zájemcům na jmvp@volny.cz. :-)

0 0
možnosti
LN

....cheht...zase jsem jednou uhodl autora dle názvu článku....;-)...leč musím konstatovat....že v mnohém máte pravdu

0 0
možnosti
MD

Tak ZATIM je 'zpravodajsky cista' vetsina Vecernicku, jako takova mala protivaha zpravodajstvi. Chce to vzit 'puntase' na klin, venovat Ct 10 minut a pak dat postylky. Je s misou a sebe s holkou.

0 0
možnosti
Foto

když tak pročítám vaše duchaplné poznámky, mám pocit, že ten Večerníček a nočník jsou spíše vhodné pro vás.

2 4
možnosti
PB

.... jen to sem smažte pěkně dál,- se z těch recenzí několika mála blogerů dovídám neskutečný věci,- v životě sem ty borce neviděl ale na stopro vím, že nejlepší kuchař je nějakej Hruška a tango fest válí nějakej Pavlásek,- ...... nóóó, a přes Vás sa trochaj orientuju ve zpravodajství a publicistice.

PS : dejte vědět až ta kriza v ČT skončí,- bych to rád ešče někdy "zapnul" ;-D!

3 0
možnosti
MM

Po Havlovi ČT, co dalšího máte ne repertoáru? Pozor, o Vánocích budou pohádky a blíží se Silvestr Tak si to v rodinném kruhu a s přáteli užijte a dejte zase vědět.

1 2
možnosti
JH

To má být vtipné, nebo podnětné? :-)

1 0
možnosti
Foto

J58a84k73u26b 98R60o51t85h

21. 12. 2015 11:35

Komické je, když se autor soustavně věnuje ČT a pak napíše takovou hovězinu, jako je tahle pasáž:

"Pokud tedy někdo považuje za krizi, že se tehdy pár dní občas nevysílalo, v televizním komplexu přespávalo několik známých firem a podařilo se zblbnout tolik spoluobčanů, pak prosím"

Pane Havránku, buď tedy víte o ČT vše, a pak jste trapný tlachal, nebo víte příslovečné prď a jste trapný tlachal. Výběr nechám na vás.:-/

3 10
možnosti
Foto

Vážený autore, dovolte, abych podala drobný výklad k Vašemu podnětu o zařazení zrušení TV poplatku jako volební bombu nějaké strany.

Před časem se s tímto heslem sunul volbami v ODSce pan Kožušník. Nikdo nezabral. Je to slabé, voliči ujíždějí na TVseriálech, u ČT24 na protikorupčních báchorkách. Televizní poplatek je považován za mravnější než poplatek u doktora

Nova nebo Prima Vás uspokojuje ?

1 0
možnosti
JH

Komerční televize jsou mi fuk.Pokud vysílají něco zajímavého rád se podívám,když ne, je to jen jejich věc - nevynucují si ode mne platbu koncesionářských poplatků...

3 0
možnosti
Foto

Poplatky bych nerušil. Pokud bude ČT dostávat miliardy přímo ze státního rozpočtu, bude to pro nás poplatníky ještě horší, neboť se stejně jako v mnoha jiných případech financování státem už ani nedozvíme o nehospodárnosti vynaložených nákladů.

0 0
možnosti
JH

To mi přijde jako slabý argument. To se mi spíše líbí omezit vysílání ČT na jeden - zpravodajský kanál.

1 0
možnosti
Foto

kdyby vyhrála BoBo, lepší by to asi nebylo.

0 0
možnosti
MM

Jsem rád, že před patnácti léty to dopadlo taj jak to dopadlo a že někteří to dodnes nemohou strávit. V

1 6
možnosti
Foto

Že dnešní ČT lže hůře než ČST před rokem 1989 Vám nevadí?

5 2
možnosti