Protizemanovská hysterie veřejnoprávních médií a spol.

O degradující  nenávisti  zatemňující  mozky  se v ČT a ČRo  zmiňují   často. Bohužel, v drtivé většině jen a jen v souvislostech s odporem k přijímání migrantů…

Velmi se obávám, že s  podobnou  zarputilostí až  nenávistí,  veřejnoprávní média dlouhodobě   informují – vedou intenzivní  kampaň proti stávajícímu prezidentovi a jeho spolupracovníkům.

Každá negativní zprávička o Zemanovi  a jeho týmu  je dobrá. Nenávistí  zatemněné mozky mnohých redaktorů už dokonce  jásají  nad každým Zemanovým  škobrtnutím, s  velikánským  gustem  rozmazávají  jeho fyzické handicapy.

Člověk jen  žasne, z čeho všeho dokážou mít tihle nepochybně vzdělaní  komentátoři  radost.

Ekluje  se mi uvádět  ty spousty konkrétních případů. Když se dlouze šťouráte v exkrementech,  nedá se z toho nenačichnout!

A tak  jen jeden takový typický zážitek  z dneška. V době neustálých teroristických  útoků, vládních krizí   -  hlavní zprávou dnešního ranního zpravodajství Radiožurnálu byla  informace, že si  Zemanův kancléř Vratislav  Mynář,  na ryze   soukromou  akci,  pronajal část   Hradní zahrady + Letohrádek královny Anny a tak  ostatní   návštěvníci ostrouhají.

 No, fuj!

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 22.6.2017 11:16 | karma článku: 24,80 | přečteno: 230x