Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Na jednu stranu buďme rádi, že se západní firmy s Ruskem domluvily. Oni už i na Západě pragmaticky usoudili, že spolehnout na Ukrajinu je riziko. UA začne ukrádat plyn, platit nebude, bude zase stát s nataženou rukou a ten plyn bude Evropě chybět. Doufejme, že nám potom ze Západu taky něco přihrajou až se UA šprajcne.

Chudáci Bulhaři, ti asi umrznou. Ohřejou se prokázanou solidárností s EU. Takže my se taky nemusíme potrhat samou solidaritou, když jde o uprchlické kvóty.

6 2
možnosti
Foto

To i Ukrajinci. Gazprom se již s odběrateli z EU dohodl, a přes Ukr. dál dodávat nic nebude8-o

2 1
možnosti
ZH

Ty sankce jsou sice směšné, protože jejich účinnost se projeví možná až po letech, přesto si myslím, že není jiná možnost. Válčit nikdo nechce.

1 4
možnosti
Foto

A proč byste chtěl válčit? Kvůli Krymu? Nebuďte dětina, to lidé od šífů nejsou.

2 1
možnosti
Foto

Protiruské sankce si vyvolali sami Rusové, aby mohli ekonomicky růst a prosperovat....

3 4
možnosti
PR

A že se jim to daří....;-D

1 1
možnosti
OK

Sankce nefungují a krize na Ukrajině bude trvat tak dlouho, dokud se bude věřit v úspěch sankcí a čekat na další zázrak. Opíjení se rohlíkem konflikt na Ukrajině nevyřeší. Poslední projev Václava Klause v Petrohradu vnímám jako správný pohled.

10 3
možnosti
PR

Putin několikrát uvedl že sankce RF posilují tj. z vašeho textu lze vyvodit že chcete Rusku škodit8-o což je chválihodné:-)

2 0
možnosti
PR

Kdyby jste nebyl ideologicky zaslepen tak to zas až tak složité neni. Sankce jsou jen na velmi malou část zboží a hlavně na přístup  na kapitálové trhy.Eu  je nyní závislá na dovozu plynu z RF cca 28% tj.při kapacitě zásobníku a sezonní spotřebě už strategicky závislá není /díky bohu/ jde ale o peníze /kdy nejde/ pokud úplně odstřihne Eu Rusko začne být zavislá /sic ne strategicky,ostatní dodavatelé se nefašizují/ na ostatních dodavatelích.Tj.cena  s klesající konkurencí roste.A určitě nechceme být tam kde před 20lety kdy dodavatel byl většinově RF a cenu prostě diktoval,poté začal i vydírat politicky.To už je za náma.

3 5
možnosti
Foto

A což takmísto zaslepenosti NEJEN MINULOU, ALE i současnou ,,ideologií"8-o trochu více realizmu a vnímání všech souvislostí bez guláše současné propagandy?;-)

2 1
možnosti
Foto

Lze pochopit, že EU je zamilována z ničeho nic do principu obhajoby územní suverenity států kdekoliv na zeměkouli, takže je jisté mračení na Rusko pochopitelné a možná i na místě.

Nelze však pochopit po výroku Mezinárodního soudního dvora v Kosovu, že příliš neplýtvá energii na vypracování nějaké deklarace na půdě OSN,  kdy a jak je možné realizovat právo na secesi.

0 0
možnosti
PR

Podělte se prosím o výrok´´ Mezinárodního soudního dvora v Kosovu´´

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články