Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J66a94n 88R22á50ž

11. 11. 2015 13:19

Rozhodnutí té bláznivé soudkyně by se mělo stát normou ve všech státech Unie.

A Merkelová by pak mohla vznést dotaz, jak v duchu tohoto rozhodnutí vyexpeduje z Německa předpokládaných 700 tis. běženců, kteří nemají nárok na asyl.

Další důkaz, že naším soudcům chybí logika a smysl pro reálné zvážení následků svých rozhodnutí. 

Zeman by si měl před každým jmenováním soudce, nejenom ústavniho, vyžádat znalecký posudek psychologa, zda je kandidát osobnostně schopen funkci vykonávat.

0 0
možnosti
TH

Merkelova nemusi vznaset dotaz, antoz bezduvodni ilegalni bezenci jsou expedovani domu aneboi zustavaji nekde bez prostredku a naroku na cokoliv.

0 0
možnosti
JS

Ústavní soud a hysterka z Fóra sluníčkářů by měli vysvětlit, jak dostat proti jeho vůli zdravého a silného muže do letadla, aby odletěl se zaplacenou letenkou zpět do Kamerunu. Bez donucení to prostě nepůjde. Odpor musí být překonám pouty, chvaty, obušky a slzným plynem. Ochránci lidských práv si neuvědomují, že nejsou jen práva, ale i povinnosti. A pokud někdo porušuje zákon, musí k tomu být donucen, a to prostředky, na které reaguje.

5 0
možnosti
RC

Proc slznym plynem. Pouta, chvaty chapu, ale slzak fakt ne.

0 0
možnosti
JS

Nejlepší hláškou dne byla finanční kompenzace vůči ubohému Kamerunci. To jsem si říkal: sním, nebo bdím. Ostatně soudím, že organizace typu neziskovek jsou zhouba civilizace. ;-€;-€;-€

5 0
možnosti
RC

je naprosto bezne, ze pri poruseni zakona ma poskozeny narok na odskodne, i kdyby to byl vrah.

0 0
možnosti

Původně jsem si myslel, že nejkurioznější sebevražda je vtrhnout do krčmy na Těrchovej a zařvat Jánošík byl maďarský žid. Ale sebevražda humanitou to předčí.

7 0
možnosti
BT

pro jistotu musíte zařvat: Jiří Jánošík byl .............

2 0
možnosti
MP

Zpráva o verdiktu ústavního soudu proběhla všemi médii, od rozhlasu po internet. Stejný den pak zpráva z Calais. Museli zasahovat slzným plynem. Ovšem po přečtení zprávy jsem nabyla dojmu, že vzhledem k tomu, jak migranti brzdí a ohrožují kamionovou přepravu v Calais , to byl zásah velmi mírný a nic neřešící. Počkáme si, jak to vyhošťování půjde Němcům.

5 0
možnosti
RC

Jedna vec je zasah proti rozvasnenemu davu, kde ma slzak svoji funkci. Jina vec je pouziti tehoz proti jednotlivci.

0 4
možnosti
EC

Známý přetáhl pobyt v USA (vzoru demokracie) o 3 týdny. Když chtěl odletět zpět a měl zaplacenou letenku, tak jej na letišti úspěšně chytili. 2 dny strávil v přeplněné cele spolu s vesměs nafetovanými černochy a hispánci. Potom jej eskortovali do letadla a letěl do Budapešti. Doteď splácí předraženou letenku a další "služby".

Zlá ČR Kamerunce konečně po roce lapila, zaplatila mu letenku, ale Kamerunec odmítl odletět. (Nikde jsem se nedočetl, jestli ta letenka propadla, nevím). Teď neziskovky v ČR podnikají kroky, aby ČR finančně kompenzovala Kamerunce. Nemělo by to být naopak?

15 0
možnosti
EC

P.S.: Ještě se nabízí otázka. Na kolik tedy asi celkem přijde ČR deportace jednoho otrlého neúspěšného azylanta (letenky, práce policie, soudů, kompenzace)?

... a paní na přepážce pošty se mě včera ptala, jestli nechci přispět nějaké holčice na invalidní vozík.

16 0
možnosti
AS

A13d31a83m 78S15t63a30v23a

11. 11. 2015 8:11

I já žasl nad slovy té soudkyně Šimáčkové, jak se snažila obhájit neobhajitelné: člověka, který jednal proti rozhodnutí úřadů, soudu a znevažovala naprosto zákonný a nezbytný postoj a postup policie. Jak taková osoba může působit u Ústavního soudu, to nechápu. Takové osoby jako Šabatová, Šimáčková a spol. ať si jdou dělat poradkyně  do dobročinných organizací, ale ať nepůsobí ve vysokých státních pozicích. I když se to nemusí zdát, právě ta soudkyně Šimáčková znevážila dobré jméno České republiky, jakož i  Šabatová, a to svým pštrosím náhledem na problematiku projednávané věci. V jejich úřadu určitě nejde a nesmí jít o nastavování druhé líce k dalšímu pohlavku. Ty ženy si naprosto popletly svou roli.

14 0
možnosti
SN

:-)...Adame, ten záběr se soudkyní Šimáčkovou jsem viděl, byli mi zle! R^R^R^

3 0
možnosti
MD

Z jednoho uhlu pohledu mate pravdu. Kdyz ovsem nahlednete z druheho dojdete k zaveru, ze PRAVE TAKTO to vezme rychly konec. Chce to jen sloni pamet na politicke strany a jmena v nich. A nejen polit. strany, jako v tomto pripade. Abychom to zase casem 'nereprizovali'. Karma.

4 0
možnosti
Foto

Na tu kudlu v kapse pozor, můžete si přivodit velmi vážný úraz.

0 1
možnosti
Foto

Být policistou, tak bych se slavného soudu zeptal, jak v takových případech mám vymáhat právo, když soudruh imigrant je v podstatě nedotknutelný a nepostižitelný a zneužívá tzv. "lidských práv", přestože sám již člověkem svým chování mnohdy přestal být?

Být policistou, tak mám chuť se na všechno vykašlat!

Za článek karma a R^

14 0
možnosti
RC

Je adekvatni na takove jednotlivce pouzit slzak? Nestaci donucovaci prostredky ve style zkroucene ruky?

0 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články