Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

To přeci, ani zdaleka, není tak zajímavé téma jako 21.8:-(

1 0
možnosti
MM

Sledoval jsem: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/policiste-zaklekli-mladika-bez-rousky-v-ceskych-budejovicich-40353925#seq_no=1&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=demCmXXgA2g-202103150742&source=article-detail

a žasnu nad (to doufám není neschopnost, ale strach z veřejnosti a médií) nad policejní opatrností a nerozhodností hysterické ženské nasadit pouta a nacpat ji do vozu. Úžasná podívaná.

Víc mne však dere skutečnost, že nám Němčouři po karamelkách sebrali i lentilky z obavy, abychom nekonzumovali nutričně špatné potraviny a cpali se jen německou kvalitou. Receptura bude pozměněna. Ale máme co jsme chtěli, když jim to z Lidlu žereme, protože je to jednička v čerstvosti a hlavně levnější než levné.

1 0
možnosti
JH

Ani se těm policistům vystrašených médii, nedivím:-(

1 0
možnosti
NM

...podle mne když to pozoruji tak je to pozvolný útok na policii a na jejich práci neb mi stačí pozorovat jejich práci v Tv pořadu Prima "policie v akci" kde každý druhý zákrok by potřeboval pokračování s názvem -jak to dopadlo- viz příběh "pávníka" který raboval popelnice s papírem...to se ale musí vidět a hlavně slyšet...R^!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články