Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdysi jsem byla v divadle Kalich na Krausově hře Nahniličko. Začínala dlouhým tichem, na osvětleném jevišti se vůbec nic neodehrávalo. Natěšení diváci nějakou dobu trpělivě čekali, pak se začínali vrtět.... jenže pořád se zdánlivě vůbec nic nedělo. Seděla jsem na kraji jedné z předních řad, tudíž jsem bokem viděla do zákulisí. Tam v šeru za oponou seděl na židličce Jan Kraus a královsky se bavil ;-)

0 0
možnosti
VK

Předně, ten článek v lidovkách vyšel pravděpodobně na objednávku "sesterského" Blesku, jehož redaktoři nemohou strávit, že Kraus neskáče tak, jak si oni písknou. Ty informace o drcení totiž první publikovala právě v Blesku jistá Francka, která se tváří jako modní guru.

Srovnávat tyto dva pořady je naprostý nesmysl. Je to jako srovnávat kreslenou pohádku a komedii režiséra Trošky. Jediné, co mají oba formáty společné je, že se zde objevují 3 hosté. Důvod menší sledovanost Jana Krause vidím především v nemoudré politice Primy, která tento pořad nelogicky nasazuje právě proti Všechnopárty. Jinak rozhodně není pravda, co zde někdo píše, že se hosté ke Krausovi bojí chodit. Toho se mohou bát snad jen někteří politici, bojící se odpovídat na otázky. A nemyslím si, že Kraus kope za Babiše.

1 0
možnosti
AR

Je to přesně tak, kraus si tam honí svoje ego a rád ponižuje svoje hosty. Svědčí o tom i to, že mají trému k němu jít aby se neztrapnili. Kdežto šíp umí udělat srandu i ze sebe a hlavně ze svých hostů dostane zajímavé informace....

4 0
možnosti
ZK

Z82d96e69n63a 71K14o65č34í

8. 2. 2014 16:19

Šíp používá laskavý humor, který nikoho neurazí. 

Krausův humor je výrazně drsnější a s tím honěním ega máte patrně pravdu.R^

2 0
možnosti
RS

Proč Šíp drtí Krause? Protože je Šíp.;-D

1 0
možnosti
Foto

Od té doby co Kraus kope za Babiše, ztratil kouzlo své zásadovosti a promítá ho i do svých šou.  Přestal jsem ho sledovat.

2 0
možnosti
AR

Také ho již nesledují

1 0
možnosti
Foto

Ano, Šíp přistupuje ke svým hostům vstřícně a konstruktivně.

Kraus je vstřícný k sobě a destruktivní  pro své hosty (selektivně).

Myslím, že Kraus okoukl americkou talk show, ale on se do té role vůbec nehodí, neumí to.

Šíp je svůj a moc se mu to daří.

Kraus ale určitě najde své publikum, je dost lidí, kteří mají podobnou povahu.

3 0
možnosti
MP

Všechnopárty mají nesrovnatelně vyšší úroven. Nedá se vůbec srovnávat s Krausem, který ponižuje a zesměšnuje. I Šípův humor má zcela jinou úroven.

6 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že hlavní rozdíl mezi oběma show je v tom, že show Jana Krause je show Jana Krause, show Karla Šípa je show jeho hostů. Když sleduju Krause, tak se v podstatě nedozvím, co je jeho host zač. Kraus mu neustále skáče do řeči a nenechá ho dokončit jedinou odpověď na otázku. U Šípa host přeci jenom víc mluví, Šíp sice vtipně glosuje ale projev svého hosta nebourá. Osobně mi je dnešní zvyk skákání do řeči ze srdce protivný (v našich školních škamnech nás a to mlátili) ale bohužel televizí vysoce preferovaný. Kdepak jsou ty časy talk show Karla Přidala. Pravda, nebyly na pohled tak "akční", ale člověk si do nich mohl jít pro informace, což dnes televize v těchto pořadech prakticky nedává.

12 0
možnosti
JF(

Naprosto přesné, to je také důvod, proč nejsem schopen sledovat ani pana Moravce. Ano, Karel Přidal, to byla lahůdka, stejně jako je i nyní třeba Plovárna Marka Ebena.

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Není co dodat !R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články