Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K79a36r95e62l 47R36a48d47a

23. 4. 2014 1:09

Lumpové vládnou na obou stranách. My jen musíme poslušně papouškovat propagandu toho, kdo nás momentálně ,,vzal pod ochranu". Udivující na tom je jen ta naivní víra, že nový pán bude lepší než ten starý. Zatím je jen trochu jiný. používá jiné metody, má jiné priority. Ale pořád je to pán a neposlušnost netrpí.

2 0
možnosti
JP

Jasně, tady vůbec nejde o rusofilii, tady jde spíše o znechucení z našich médií s bolševickými metodami - nalévání ideologického sajrajtu do hlav za každou cenu. Putin je mi někde, ale tohle je opravdu jeden z největších hnusů po revoluci...

3 2
možnosti

jakápak ideologie? Většině lidí je nějaká Ukrajina zcela fuk...Jenom ti, co dokáží trochu přemýšlet a znají historii, mají obavy, že pokud Putina někdo nezastaví, skončíme za pár let opět v nějaké obdobě "ruské zájmové zóny" se všemi totalitními a fašistickými praktikami, které dnes v Rusku vládnout. Nejde o ideologii, ale o obyčejný pud sebezáchovy (který - jak to vypadá - jste vy už ztratil)

2 2
možnosti
KV

K48a68r59e32l 64V45o41v22e78s

20. 4. 2014 20:44

V našich médiích ožil duch J. Goebbelse a nejlepší je Karas pravdy ras !

4 1
možnosti
MP

Putin stále dostává žádosti o pomoc. Žádosti v nožném čísle. Ukrajinci už podruhé stříleli po Rusech. O čem se vůbec diskutuje?

0 3
možnosti
JF

No právě, aby to stihli do té Vaší předpovědi války, že?

1 0
možnosti
MN

ja se jen desim toho, jestli ma ten opacky pol na jehoz cestu jsme se dali vcetne nasich medii trvat taky 40 let .. davam vam za pravdu ...nevim proc, ale dnes se mne ty lzive propagandisticke lzi hnusi nejak daleko vic.. mozna proto, ze v tech temnych ctyriceti letech preci jenom nebylo tolik mrtvol z rad civilistu, nebyly valky a nejake zbytecne utoky na jine zeme jen pro zisk surovin, nebo strategickeho uzemi ... jooo pravda zustala zaneradena Libava ale s tim se nejak popasujeme ostatne ten neporadek jsme tam jezdili delat i my, nejen rusaci. Depta mne to, ze moralizuje zeme, ktera se dopustila tolika utoku na cizi uzemi (od 2.sv. valky) ze je to neskutecne. nejvetsi - Vietnam - posledni nejvetsi na pocet mrtvych civilistu Irak - 130 000, Proto mne naprosto sokuje, jak si mohou nasi novinari dovolit brat si do ust to, kdyz rekne Putin, ze ruska armada je na hranici z Ukrajinou proto, ze nechce aby se konflikt rozrostl na jejich uzemi. A srovnavaji to s tim, ze to neni udajne cviceni .. ale ono tam to cviceni bylo take a dokonce i nahlasene .. ale to uz panove takticky nepripomenou.  Ted uz chapu co to znamena byt poplatny rezimu ... jenze - je to dvoji poplatnost - nase vuci EU a USA,  a EU vuci USA ... legracni kdyz si prectete ze do Polska budou vyslany jednotky US Army - a ze Polaci budou velet .. ale budou pod dohledem US generalu.... lidi je to porad stejny jen se tomu otocilo znaminko... navic si zacinam myslet ze RVHP nebylo tak svazane jako EU

5 5
možnosti
JF

Jo, Mirísek tu scházel:-)

3 0
možnosti
Foto

Pane Havránku, koukám, že vám nesnáze Ukrajiny působí radost. Člověk nemusí být znalec, aby pochopil a poznal, komu fandíte.  Připomínáte mně sociopata. Sociopat je podle psychiatrů člověk, který je vždy přesvědčen, že je schopen dokázat těm hlupákům kolem, že bílé je ve skutečnosti černé.

6 9
možnosti
JF

S tím se netrapte, pane Havránku:-)To o sobě teď zjišťuje spousta lidí, navenek se zdáli jako ti netvrdší antikomunisté, antirusáci a anti anti....a ejhle, někde hluboko vevnitř to v nich stále je, červeno až rudo:-)

13 7
možnosti
Foto

Já stále nevím v čem naše média a media v Evropě lžou a v čem mají pravdu pro Ruská media. Kde berou naši blogeři ty správné a zaručené informace. Zatím jsem dostal bezobsažné odpovědi. Já osobně Rusku po zkušenostech s nimi a po tom, co jsem si přečetl dějiny Ruska, nevěřím ani dobrý den.

10 5
možnosti
MN

prosim vas vy to vubec nereste - ctete si v klidu nase noviny, sledujte nasi televizi a zpravy a mate dozajista pravdive informace.  Jen se nezousejte podivat nekam jinam to by vas potom docela dostalo .. treba na blbou ruskou televizi na netu ... kdyby to byly jejich komentare tak bych rekl je to kravina .. ale oni maji i mnoho zaberu, rozhovory s lidmi z Ukrajiny a to je o dost vic, nezli nase prekatrovana reportaz dobre placeneho reportera ktery sam vi, ze rici, ze se nekde nic nedeje .. je jeho velkej prusvih.... Protoze zprava o tom, ze jsou lidi v klidu, ze chteji referendum o tom aby vznikla na Ukrajine federace,,, to nemuze rici driv, nezli to nekdo ze zapadu posveti! ALe jak rikam nebudte smutnej - dejte si pivo ... a jestli vas to irituje ,,, tak si dejte i koralku!

5 4
možnosti
MS

I kdyby lhali stokrát více, pořád by to pro mne nebyl pražádný důvod, abych projevoval sebemenší špetku sympatií vůči kágebáku Putinovi a jeho politice pátých kolon. :-/

5 5
možnosti
ZS

Tak to jste na tom opravdu špatně

0 0
možnosti

ach jo, je to smutné, když i tak chytrý člověk dokáže podlehnout ruské propagandě :-)...abych nebyla považována za Rusofoba, tak uznávám, že v něčem je Rusko daleko lepší než USA...a to ve vedení propagandy

11 5
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články