Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

;-D;-D ministr na baterky von to Babiš doplatí;-O;-O... a co ty popsané nedostatky už půl roku není k sehnání framikoinová mast a nyní npř.Zentiva si nechá platit za lék proti alergii která je v součestné době na vzestupu a to Zyrtec a to 149.- Kč to asi Němeček neví ;-O;-O

0 0
možnosti
MK

Kritika nepřipravenosti ministra je na místě. Na druhou stranu (a vidím to doma) stále stoupající doplatky i u "běžných" léků lezou do rozpočtu. Ani nemusím čekat na poklady, které ministr avizoval a mohu za sebe říci, že tudy cesta nevede.

Pokud má stát zájem o regulaci výdajů z ne zrovna vysokých důchodů, je přece cesta přes maximální roční výdaje. Tam lze snížit o nějakou stovku limit, za kterým se zaplacené doplatky vrací.

Nejde přece o úlevu na úhradě za třeba i drahý lék, který potřebuji nárazově nebo 2x do roka, to by měli důchodci zvládnout.

0 0
možnosti
VC

Kudy chotil, tudy krad, sociální demokrat.

3 0
možnosti
MS

Souhlas. R^ Senioři jsou největší konzumenti léků, takže ta díra do rozpočtu může být vcelku masívní.

1 0
možnosti
ON

O97n87d54ř92e41j 30N29ý65č

15. 1. 2016 12:21

Zdravotnictví je taková černá díra. I kdyby se mu dali stovky miliard tak se rozplynou částečně rozkradou a bude se opět tvrdit že je podfinancované. A tento návrh není nic jiného předvolební mámení důchodců

3 0
možnosti
Foto

Karma! To se mi u blogů pana Havránka stává nanejvýš třikrát za deset let:-)

4 1
možnosti
MD

Cim 'blbeji' napichnuty cervicek na hacku, tim obezretnejsi, i do budoucna, rybicka. I kdyz ta ceska rybicka je jaksi nepoucitelna. I po znamem rceni o velikosti cervicka, jehoz velikost pry nebyla zasazena do realneho ramce.

1 0
možnosti
MK

No víte on je problém především v tom, že studovat medicínu (zatím) není žádná sranda. Spoustu tzv. vysokých škol "vystudujete s prstem v nose", ale určité obory ne. Chtělo by to jednak zrušit řadu VŠ, protože to nejsou VŠ, ale vzdělávací kroužek pro pionýry nebo skauty. A na všech VŠ zavést okamžitě školné bez úlev. Pokud zaplatím lékaři jeho vystudování + nástupní praxi z "dělnických" peněz, pak se nemohu divit, že hotový lékař v zemích, kde nemusej platit jeho studijní náklady, včetně odpadu (tj. ty , které pro neprospěch vyhodí) jsou na tom podstatně lépe a mohou si dovolit poskytnout vyšší plat a nám pak lapiduši chybí. Obdobné je to i pro střední zdravotnický personál. Ale tato politika by měla platit i v jiných odvětvích. O naše manažéry životního prostředí, filosofy apod. ve světě zájem nebude, ale hotové techniky, lapiduchy apod. budou brát všema deseti.

4 0
možnosti
PK

P10a11v55e72l 66K58u64l88a

15. 1. 2016 11:51

Co se týče školného, naprostý souhlas. Ovšem s regulací VŠ nesouhlas. To by vyřešilo to školné :-)

9 0
možnosti
PK

P19a29v62e18l 71K33u19l52a

15. 1. 2016 11:29

Ale tak to pochopte, blíží se volby.......:-)

7 0
možnosti
IC

A slibem nezarmoutíš. Potom potopa.

4 0
možnosti
OK

Tento nešvar se neomezuje pouze na ČSSD.

5 0
možnosti
NM

:-P:-P bude volební sjezd ODS tak jsem zvědav na ty sliby..chyby a jaký bude prostor v Čt;-O;-O

0 0
možnosti