Prezident Zeman rozdal domácí úlohy a …

Čtvrteční  Hovory  s prezidentem na TV Barrandov byly tentokrát  neobyčejně  výživné hned od  samého  začátku…

Zahájil to   nenapravitelný  Jájínek Soukup, který  v úvodu  Zemanovi  natěšeně  sdělil, že nedávno měl ve studiu  špičkové vědmy  -  čarodějnice, které  mu údajně  potvrdily, že se nejspíše  stane příštím prezidentem České republiky.

Řekněte  sami, co mu na to asi měl pan prezident   odpovědět? U pana Soukupa není občas  jednoduchý vyhnout se  sprostým výrazům!

A tak to  pan prezident vzal  z jedné vody na čisto. Redaktory  TV Seznam  označil za pitomečky, kteří  nechtěně, bezděčně   zvyšují popularitu premiéra Babiše a dostalo se i na neschopnou  BISku, která prý tak akorát dokáže ve společnosti šířit agentománii.

Sdílím  podobné pocity a docela mě tedy  potěšilo, že se v tom příliš  od  prezidenta neliším, který má ale  navíc k dispozici   přístup k  utajovaným informacím…

Možná by ta nemilosrdná kritika BIS ani neměla tak obrovský   ohlas, pokud by Miloš Zeman použil  běžná přídavná jmena  ze svého bohatého  repertoaru -  viz:  žabaři, neschopní, břídilové, zaměstnanci s IQ kuřete, k..dy a tak podobně. Ovšem Miloš Zeman  tentokrá vyrukoval s  obzvláště zákeřným,  potupným  označením čučkaři… a po tom jaderném úderu, jen tak mimochodem oznámil dovolenou.    

V prvních  prezidentských  volbách  jsem  Miloše Zemana nevolil. V těch druhých už ano, a to navzdory, že mi  hodně   často  nevoní způsob vyjadřování našeho, řekl bych přespříliš lidového, prezidenta.

Na té volbě bych ani dnes nic neměnil. Totiž, dovedu si živě představit ten děsnej brajgl , pokud by se po  parlamentních volbách na sestavování vlády podílel krasořečník Drahoš, se svým týmem životně důležitých poradců.

Předpokládám, že dodnes bychom byli bez  vlády, no a  po tom  mediálním pokusu  o puč skrze duševně nemocného syna premiéra, bychom si už v České republice, zřejmě  namísto vánoční atmosféry,  nejspíše užívali MAJDAN!

Autor: Josef Havránek | sobota 8.12.2018 8:00 | karma článku: 23,99 | přečteno: 265x