Prezident Zeman je očividně nemocný, ale …

...i tak tu současnou generaci politiků a novinářů, pořád ještě strčí do kapsy. Myslím, že tahle větička opsaná z diskuzi ohledně nedělní debaty na Primě, bohužel,  přesně vystihuje momentální stav…

Možná, že právě tahle skutečnost vyvolává ty nepřiměřené projevy zloby, nenávisti, motivuje  ty neustálé  pokusy  o jeho vytěsnění  - nejlépe likvidaci. Ten zbývající rok nedá mnohým  politikům a novinářům  spát a tak  prezidenta české republiky  veřejnosti servírují  jako dementa, či dokonce agenta cizích mocností.

Pro přesnost  používám raději  množné číslo, neboť ti vesměs   ubožáci, nemají pořád ještě úplně jasno, zda jde o agenta ruského, nebo čínského.

Je interesantní a současně i komické, že zrovna takových neuvěřitelně  sprostých  faulů se dopouštějí zejména ti, kteří tak často skloňují pravdu, lásku, vznešené ideály. : - )

Do této kategorie, ale  nezahrnuju tu tolik vyčuhující "dámu"  -  Džamilu Stehlíkovou. V  jejím případě   jde  nejspíše  jen o odlišnou politickou  kulturu její rodné země.

Ta snad za  žalobu ani nestojí!

Autor: Josef Havránek | pondělí 7.2.2022 10:31 | karma článku: 19,04 | přečteno: 161x