Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Domnívám se, že by Pavel mohl sjednotit národ, ale proti sobě;-D

1 0
možnosti

By měl Laufer aktualizovat svou píseň o hrdinném kapitánovi Minaříkovi na novou dobu "Vy jste náš jenerál, vy jste náš statečný, oni jsou zbyteční":-)

No lampasák, k tomu komunista a jako třešnička na dortu ještě důstojník vojenské rozvědky a dneska horlivý probruselský aktivista.

Proti tomuhle je Babiš svatý muž, ten byl jen komunista a spolupracovník ekonomické rozvědky, a komunista velmi laxní, někde v Maroku se nijak angažovat nemusel a dneska ohledně svatých bruselských "hodnot" je také takový neslaný a nemastný a jde mu spíš o pragmatické zájmy ČR a svoje. :-)

6 0
možnosti

Jak, "nyní provokující Zeman"? On snad provokuje od té chvíle, co usedl na prezidentskou židli.

Armádní generál Pavel vstoupil do KSČ v roce 1985, tedy pobyl si tam jen pár let. Takový František Kriegl byl kovaný dlouholetý komunista, který se možná podílel i na neslavných 50.letech. Přesto si ho vážím za jeho statečný postoj, když v roce 1968 jako jediný z československé delegace odmítl podepsat vnucený protokol. Generál Pavel zase prokázal odvahu a vojenské schopnosti, když jeho jednotka zachránila francouzské vojáky z obklíčení v balkánském konfliktu. Oba tito jmenovaní se v pravý čas projevili jako chlapi, na rozdíl od některých žvanilů na internetu.

0 5
možnosti

Snad úplně každé na světě má snad někdy svou šťastnou chvilku, pane Šťastný, ano, dokonce i někteří žvanilové na internetu:-)

4 0
možnosti

Lepší ten, který byl u komunistů, tak jako i nechtěně většina národa a mnohonásobně to odčinil. než ten, který v dnešní době se dopracoval vlastní frustrací až k bolševickému myšlení. :-)

1 5
možnosti

Ano, mnohonásobně to odčinil, když teď namísto komunistického cecíku, se chopil toho amerikánskýho:-)

Jenže vysvětlujte to voličům:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články