Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V té písničce nešlo o národnost, ale o krásné chlapy. Doufám, že ne o Němčoury. Ty nám dali zabrat ! Máme my vůbec maršály ?

0 1
možnosti
SN

:-)  Ta písnička je moc pěkná, jsem rád, že jste ji vzpomněl. Už ji dlouho v radiu nevysílali. R^R^R^

0 0
možnosti
JH
AS

A56d12a43m 82S98t45a64v64a

24. 3. 2015 8:24

Autore, takto aktualizovat  ten artefakt na podkladě současných společenských reálií, to dokáže snad jen ťululum nebo někdo navedený....

0 0
možnosti
JS

J93a87n 37S83a63r18k58a

24. 3. 2015 7:41

Autor Havranek ma pravdu v tom, kdyz rika jak je to "aktualni a to v kontextu toho, jak se Ruko chova vuci Ukrajine, jak se Rusko chova na Ukrajine.......samozrejme ze vim ze to autor myslel jinak a to na "americkou okupaci" CR.....me se libi jak jak nekteri lide vykradaji tvorbu ktera byla tvorena jako obvineni diktatur a nestydi se tu tvorbu pouzit k obhajobe prave diktatur, agrese, bezpravi a zla. Stalo se to jiz Krylovi a ted i panum Vodnanskemu a Skoumalovi.....nejvic me fascinuje na panu Havrankovi, ze pokud se nepletu, tak zije v Nemecku a odesel tam jako dusledek okupace Ceskoslovenska Varsavskou smlouvou, ale neustale tu svym psanim obhajuje vojenskou agresy Ruska na Krymu a Vychode Ukrajiny.......to je ubohost.....

3 1
možnosti
PR

Nechcete dělat Vyvadilovi velitele? má tam těžké problémy a soudruh soudruhu by měl přeci pomoci, zvláště v boji proti vrahům z valstrýtu.

2 1
možnosti
VJ

Soudruhu Reichelte, nechcete dělat Havránkovi pucfleka? Leccos byste pochytil a když ne, tak byste se aspoň uchytil.

1 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články