Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J96a90n 67R61e28j68ž42e66k

18. 1. 2015 0:59

Na Národní jsem Tě tehdy jaksi přehlédl, počítači demonstrantů. Evidentně jsi stál za kordonem, ale na opačné straně, snaživý Havránku.

0 0
možnosti
KD

Podobně postupovala média při návštěvě prezidenta Zemana v Pardubicích. Hlavně informovala jako jeden muž, že jej uvítalo cca 30 demonstrantů s červenými kartami. Ani na fotografiích či televizních šotech nebylo možné najít tak velký houf lidí;-D Vypadalo to tak na 5 - 6 protestujících.

3 0
možnosti
Foto

ČT 24 mé manželce sdělila na její dotaz, že podle fotografií tam rozhodně nebylo 300 lidí, jak uvedla ČT 24 ve své zprávě, ale podle účastníků kolem 2 000, že zprávu  o počtu účastníků od Policie ČR . Pak ČT 24 manželka sdělila,že mají být objektivní a ne vycházet z toho, co jim někdo řekne.

4 0
možnosti
PK

když dáte 3 lidi na metr čtvereční tak na 300 stačí 1 ar. A na tom snímku je to podstatně víc, i když sfotit to "odobrníci" umějí tak či tak.

0 0
možnosti
AS

A95d81a86m 19S20t51a51v56a

17. 1. 2015 8:22

Kam se naši dnešní novináři hrabou na jejich  totalitní bolševické předchůdce z 50. let, jako byl Dobrovský, Ruml, Dienstbier a spol.: Dnes už žel lze povědět, že ve zkreslování a totalitně ideologických montáží je  předčí.  Právě tak Česká televize. Kam se v manipulaci s informacemi  na ni hrabe Československá socialistická televize!

11 1
možnosti
KC

Česko se dalo do pohybu, lidé řekli, že islám v Česku nechtějí. Není to rasismus, protože vedle nás žijí lidé z jiných etnik a jsou ochotni chovat se podle našich pravidel. Muslimové chtějí šaríi. I kdyby však na demonstraci nepřišel nikdo, výmluvně se vyjadřuje průzkum, který zadalo vedení Blesku a ten zjistil, že téměř 80 % lidí islám v Česku nechce. Tito lidé jsou doma, takže mají právo rozhodovat, jak chtějí žít. Pokud se to Bruselu nelíbí a nechce respektovat vůli jediného pána v zemi, jímž je většinový občan, pak jsou lhostejní k  demokratickému pravidlu - hlas lidu - hlas boží. A musíme si položit otázku, jsme-li ve správné společnosti.

30 0
možnosti
MN

Přesně tak. Já tam na tom protestu byl též a nebylo to srocení primitivů, ale rozumných lidí, kteří slušně, ale otevřeně projevili většinový názor. F. Bublan nás v ČT později paušálně označil za extrémisty a ocenil jsem, že se paní poslankyně Černochová protestujících zastala.

16 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články