Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo - je to šašek. Už dlouho. Jenže těmi rolničkami - jak správně předvídáte - nakonec vyhraje.

  Ostatně precedens už máme: stačí zdržovat osm let.

0 0
možnosti

J28a69n 70R27á80ž

9. 5. 2015 19:27

No, když Janoušek, který má vážnou mozkovou diagnózu, kterou nafilmovat nelze, je za branami brněnské věznice, Rath se také do některé podívá zevnitř. Jak zní tamtamy z justice, tak tím zdržováním si to podělal a nemůže při odvolání počítat se zmírněním rozsudku pro neúměrnou dobu, co se jeho případ vleče. A že u soudce Pacovského s nějakou ohleduplnosti počítat nemůže, poznal dávno.

P.S. Rath pochopí, že se na něj všichni vykašlali teprve tehdy, až bude léčit mukly. Možná pak začne psát paměti o tom, jak je financována ČSSD. Těším se, a věřím že se toho dožiji.

0 0
možnosti

Pane Havránku: šíření zášti, závisti a nepodložených domněnek, je totální ztrátou etiky toho, kdo tak činí. Možná se za svá slova budete jednou stydět.

1 1
možnosti

Beato, raději už nic nevylučuju, ale obávám, se, že to budete spíše Vy, kdo se jednou bude hodně stydět....

1 1
možnosti

...nic ve zlé, pane kolego...ale nic jiného se čekat nedalo...ten (a tady s vámi bezvýhradně souhlasím) holomek a arogantní drzoun...to díky svému politickému turismu na kdekoho spoustu ví.....a celá věc pomaloučku vyšumí......jen aby nezačal mluvit.....

2 0
možnosti

Pane Havránku, já už se pravomocného odsouzení také nedožiju. No a? Já z toho usuzuji na úplně jiné věci. Především, že v tomto případě funguje justice, zatím, dále, že Rath je velký zbabělec, který se moc bojí  kriminálu. On to tam asi opravdu nebude mít lehké. Tam jdou zaměstnanci v pět odpoledne domů, zůstává služba a potom vládnou vězni. Prakticky v každé věznici. No a Rath už asi nebude mít dost na ochranku a je pořád pohledný muž.!!

0 0
možnosti

Tvrdíte,  že ten klikař si bude užívat i v kriminálu?

2 0
možnosti

J44a46n 73H86l84e28d52í56k

9. 5. 2015 12:09

občas se narodí duševní nestvůra, Heydrich, Goebbles, Gottwald, Husák, Stalin, Putin,---  která má národ za masu kreténů, kterým je nutno vládnout tvrdou pěstí a daří se jim vyvolat u těch kreténů pocit viny a pocit dluhu a nutný pocit hlubokého obdivu, jak jim to ten Rath nandá.

0 0
možnosti

Hledíku,proč tu pletete ,co nemá s Rathem nic společného.

0 0
možnosti

Ještě je tady nástup do krimu, to je samostatná disciplína.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články