Diskuse

Pravda o ropě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Ještě v první polovině 60-tých let jsem v Zápisníku četl zaručené analýzy, že světové zásoby ropy jsou maximálně na 20 let.

0 0
možnosti
JH

Nastal čas k vydání Havránkových absolutních pravd. Mohlo by se to spojit ještě s Hermankovým bájitelstvím. Bylo by to prodejnější, než Hruškova kuchařka. Ale sranda tu je pořád.;-O;-O;-O

3 5
možnosti
PP

Pane Hejno, nemáte něco společného s Frantou Hejnou? On kdysi bydlel v pastoušce na konci dědiny a my děti mu říkali "obecní blázen", nevím proč, ale tak nějak si na něj pamatuji.

1 1
možnosti
ZH

No, chtěl jsem napsat něco ostrého, ale napsal to za mě pan Ševčík. Vždycky se psalo o vyčerpání známých ložisek.

2 0
možnosti

Ano, jste laik a proto byste neměl psát o čem nemáte páru a ještě to nazývat lží. Ono totiž před třiceti lety s tehdy známými ložisky a hlavně s tehdejší technologií, se musela situace jevit skutečně tak, jak píšete.

Možná vám ale jako laikovi unikla tzv. "ropná revoluce", těžba z ropných břidlic, z ropných písků, převratné technologie, umožňují těžit i předtím nerentabilní a uzavřené vrty.

Proto nynější protiakce SA, která se snaží nízkou cenou přibrzdit rozmach nových technologií a zlikvidovat konkurenci...

4 1
možnosti
PJ

Svým prvním odstavcem jste potvrdil, že Havránek má pravdu. Za třicet let ho můžete úspěšně zopakovat. A k tomu budete moci přidat splasklou břidličnou bublinu.

3 0
možnosti
DK

Jen tak mimochodem, pred lety rikal sef OPECu, ze ropa uz nikdy neklesne pod 60$ za barel.

4 0
možnosti
ZH

Mě říkala třídní , že rostu pro šibenici.;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články