Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J14a33n 96P26e29c47h49a

23. 2. 2016 16:38

Zoufalí lidí dělají zoufalé věci.

0 0
možnosti
LC

Nechci šířit paniku, ale mám takový neodbytný pocit, že tohle jsou jen takové první vlaštovky. Jako ta pěkná 4- z rovnováhy na páce. Jestli Německo dostane letos další milionovou porci a občas se něco nepříjemného přihodí i někomu z té zatím mlčící většiny, pak bude teprve horko.

2 0
možnosti
Foto

To má na svědomí ta odporná Němka.

2 0
možnosti
Foto

Milan Knížák říká, že stát nesmí dělat podrazy na své lidi.

2 0
možnosti
VV

No ano pane Havranku, ve stredoveku se take tleskalo kdyz byl nekdo verejne vesen ci laman v kole. V padesatych letech se take verejne veselo a divat se na popravu a tleskat smeli jen vybrane osoby. A oslavne o Tom psalo Rude pravo a dalsi komunisticky tisk.

Jen nechapu, proc jdete ve slepejich Rudeho prava padesatych let.

0 7
možnosti

Pochopíte to ve chvíli, kdy si uvědomíte, že pouze ve vyhrocené době se pozná, kdo je demokrat a kdo fašista nebo bolševik.

Fašouni a bolševici dnes tleskají, když se podpalují ubytovny. Oni totiž tleskali i v době, kdy se podpalovaly obchody a dílny Židům. Dnes není otloukánkem Žid, ale uprchlík.

0 6
možnosti
JH

" Demokracie buď je, nebo není." Vaše myšlenkové bohtství dlouho obdivuji.;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O

1 5
možnosti
JH

Díky, můj pilný Josefe. Je to milé a každodenní:-)

2 0
možnosti
JM

"Demokracie buď je, nebo není."

U nás neplatí zákon o obecném referendu, ale možnosti uspořádat místní referenda se bez problémů využívají. Západ - Německo je nám dáváno za vzor - jak to tedy je? Mají německé obce možnost se k tomu "befelu" vyjádřit?

Měly strany, které dneska vládnou v Německu v programu souhlas s nekontrolovanou masovou ilegální imigrací? Jakou paseku vláda může udělat během čtyřletého volebního období? Změnil jsem názor na některé prvky přímé demokracie. Přišel jsem na to už před lety. Merkelová s sešla se Sarkozym a dohodly se na závažných věcech, aniž by se ptali voličů.

Jako důchodce mám dost času se zabývat "věcmi veřejnými", navíc je to můj koníček. Chápu, že lidé, kteří si musí tvrdě vydělávat peníze, nemají čas, zájem, sílu, chuť se "hlásit" o slovo. Minimum znalostí by ale měli získat před VOLBAMI. Na podzim máme všichni možnost ukázat, co si myslíme, zejména o masivní invazí do Evropské unie. Takové množství migrantů, s kterým se zejména Německo potýká, musí zajímat i nás - ano, "zatím dobrý...". /Snad všichni znají tu anekdotu./ [>-]

6 0
možnosti
VV

Nejak jste toho smotal moc dohromady, tak se vam pokusim odpovedet na otazku Referenda.

Konkretne v BRD musi nekdo to Referendum organisovat a sehnat 2,5% podpisu vsech volicu.

Referebda existuji na urovnich Bund, Land. Gemeinde.

A podle urovne a pak ustav se musi aby byl vysledek platny vyjadrit minimalne 20 az 50% volicu.

Protoze nikdo vnikde v BRD o zadne Referendum nepozadal, nemohlo se take konat.

0 0
možnosti
IH

Mám pocit, že spousta lidí omlouvá to, že kriminálníci podpalují cizí domy. Protože je přece správné dát těm nahoře najevo, co si myslíme.

Dnes se bude adorovat podpalování kvůli uprchlíkům, zítra bude v pořádku je podřezávat jako podsvinčata a ještě uděláme soutěž, komu bude ten podříznutej nejvíc kvičet. Protože uprchlíci si nezaslouží označení lidi.

To jsme přece my, ti slušní a civilizovaní.

3 1
možnosti
VV

Vsak uz to tu jednou bylo. Kristallnacht. A opravdu nevidim rozdil mezi podpalovanim synagog ci obchodu zidum a podpalovanim ubytoven pro uprchliky. Tomu mohou tleskat nebo o tom psat oslsvne ody jen vyvrhrlove nejhrubdiho zrna.

1 2
možnosti
Foto

Zoufalá doba, kdy demokracie pláče a přání lidí jsou vládám k smíchu, plodí zoufalé činy.

Ti lidé určitě netleskali tomu, že něco hoří (tolik idiotů a šílenců ve společnosti prostě není), ale tomu, že v důsledku toho (protože k čemukoli jinému je vláda hluchá a slepá) do blízkosti jejich domovů nebude moci být příkazem umístěno dalších cca 300 úplně cizích lidí (převážně mladých muslimských mužů bez dokladů, na kterých si nikdo nic nevezme a jejichž trestné činy policie raději odkládá), kteří mohou být a také prokazatelně jsou reálným bezpečnostním rizikem.

Proti možnému ohrožení vlastních rodin a dcer totiž jedna hořící budova je naprostá marginálie a rozumní otcové a matky by byli určitě připraveni zaplatit i mnohem větší cenu za bezpečí svých nejbližších.

16 3
možnosti
JV

To je jeste ta vychova s komunisticke doby.

0 4
možnosti
MD

Neco jako zoufaly narek komunisty nad nedavnym komunismem, jez spatne vychoval lidi, protoze u sebe nevitaji dalsi komunisty z celeho sveta.

0 0
možnosti
MD

Potlesk je treba chapat jako zeleznicni vjezdove navestidlo postave na 'stuj'.

Bohuzel je jen na 'strojvudkyni', zda ho bude respektovat. Pokud nebude, v nemecke stanici se budou dit nemecke veci.

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články