Potrestejte Babiše - nechte ho vládnout! : - )

Takřka všechny relevantní politické strany se už dlouhé měsíce před volbami, spolu s veřejnoprávnímim médii, přímo vášnivě vymezovaly proti Babišovu ANO...
O čem sní Babiš a o čem sní tí letošní poražení?

Letmý pohled na volební výsledky potvrzuje, že jim to nevyšlo a to tak, že vůbec.Až na Piráty a SPD prohráli prakticky všichni a to fakticky včetně ODS,která se teď do omrzení chvástá,  druhým místem a s těmi jedenácti procenty by  nejraději  sestavovala vládu.

Jak už to realisticky  komentoval mladý Klaus - v té letošní bídě, je těch jedenáct procent spíše promarněná příležitost...

Při troše dobré vůle by možná šlo chválit  poražené, kteří drží slovo a i po volbách odmítají tvrdohlavě  mít s ANO cokoliv společného.Jenže, při té jejich slabotě nemají nejmenší šanci  vytvořit tu vysněnou povolební národní frontu proti Babišovi i kdyby se Kalousek postavil na hlavu. Působí to, že ať už plánovitě, nebo bezděčně směřují k novým volbám, které by ovšem zase vůbec  nic neřešily.

Všechny české politické strany a hnutí neustále cosi melou o prosperitě České republiky a ohánějí se  svatými zájmy voličů. Moc pochybuju, že ten předváděný bojkot vítěze voleb, nebo ta cesta k novým volbám, má něco společného s prosperitou ČR, se zájmy českých volčů!

Mohl bych tady popsat celé  stránky  výhrad k ANO, k  Babišovi, ale je jasným volebním vítězem a tak by měl  dostat šanci ukázat co umí.

Pokud je to tedy opravdu takový pohádkář a ty jeho nápady jsou tak hloupé,nereálné, jak tvrdí  letošní poražení, nemůže to skončit jinak, nežli Babišovou totální ztrátou kreditu, jeho znemožněním se,  a o to jim přece jde?!

Ovšem,  ta jejich  až hysterická  hrůza  z případného vládnutí Babiše, ze všeho nejvíc   působí, že s tím Babišovým  znemožněním se   tihle ukřičení politici asi moc nepočítají,  nebo si alespoň  nejsou pevní  v kramflekách!   

 

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 2.11.2017 8:00 | karma článku: 23,15 | přečteno: 222x