Poslankyně Černochová není fackovací panák...

Už několikrát jsem se tady  svěřoval, že mám české političky ještě méně rád, nežli české politiky…...

Ani poslankyně ODS  Jana Černochová  není výjimkou, už mi také kolikrát  hnula žlučí. Jen ji musím  nechat, že  na rozdíl od svých kolegů a kolegyň se před novináři nehrbí, nenechává ze sebe dělat fackovacího panáka.

V pořadu 20 minut Radiožurnálu poslankyně  Černochová včera  vzdorovala vyloženě  umanuté redaktorce  Karolíně Koubové, která se ji ze všech sil pokoušela  ukřižovat za její výrok  –  Nedělejte z útoku na Kliniku Křišťálovou noc, o němž  jsem se  už tady  jednou zmiňoval...

O tom, že těch 20 minut bylo opravdu dramatických, se každý může přesvědčit  na  webu Radiožurnálu,  odmítám tu vášnivou   debatu reportovat.

Jen  shrnu,  že paní  poslankyně se nejenom ubránila  vášnivým atakům redaktorky, ale navíc ještě  stačila  zpochybnit  veřejnoprávní funkci  Českého rozhlasu a   šokované Koubové, po více než polovině  pořadu navíc  připomněla, že  se baví  o úplně  jiném tématu , nežli   bylo uvedeno  v jejím pozvání  do studia  Radiožurnálu.

Že  by   tudíž    považovala za normální  a  slušné, kdyby ji o téhle změně, alespoň  před vysíláním  někdo  informoval…

Mám takový osobní pocit, že  poslankyni  Janu Černochovu  na Radiožurnálu  zase  nějaký čas neuslyšíme…

Autor: Josef Havránek | úterý 9.2.2016 13:13 | karma článku: 42,88 | přečteno: 2671x